«Τι κοιτάς ρε ανόητε;» - Ο Κριστιάνο μιμήθηκε τον Μέσι κι «έριξε» το ίντερνετ (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο - Λιονέλ Μέσι

«Τι κοιτάς ρε ανόητε;» - Ο Κριστιάνο μιμήθηκε τον Μέσι κι «έριξε» το ίντερνετ (vid)

Κώστας Τόπας 11:42 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 04.09.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μιμήθηκε τον Λιονέλ Μέσι στην εκπομπή που έχει στο YouTube κι έγινε viral.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, γνωστός για την απαράμιλλη ικανότητά του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, πρόσφατα άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, μπαίνοντας στον κόσμο του YouTube. Σε ένα βίντεο με τη σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκες, ο επιθετικός της Αλ Νασρ προκάλεσε ενθουσιασμό στους οπαδούς μιμούμενος την εμβληματική φράση του Λιονέλ Μέσι από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ του 2022.

Κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, η Χεορχίνα Ροντρίγκες αποκάλεσε αστειευόμενος τον Κριστιάνο «bobo», ένας ισπανικός όρος για τον ανόητο. Εκμεταλλευόμενος τη στιγμή, ο «CR7», με ένα χαμόγελο, είπε τα περίφημα λόγια του Μέσι.

«Τι κοιτάς, ανόητε;» - μια φράση που έγινε θρυλική αφού ο Μέσι το είπε στον Ολλανδό παίκτη Βάουτ Βέχορστ κατά τη διάρκεια μιας τεταμένης συνέντευξης μετά τον αγώνα. Αυτό το απροσδόκητο νεύμα στην έντονη ανταλλαγή απόψεων του Μέσι έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο, με θαυμαστές και μη, να βουίζουν για την αίσθηση του χιούμορ του Κριστιάνο και την ικανότητά του να ασχολείται με τέτοια περιστατικά.

Η παιχνιδιάρικη μίμηση του Ρονάλντο αναδεικνύει την πιο ανάλαφρη πλευρά του και δείχνει την επίγνωσή του για τη λαϊκή κουλτούρα, γοητεύοντάς τον ακόμη περισσότερο στους πολλούς ακόλουθούς του.

Αυτό το τελευταίο βίντεο είναι απόδειξη της ικανότητας του Ρονάλντο να συνδέεται με το κοινό του, ακόμη και εκτός γηπέδου. Αξιοποιώντας μια από τις πιο πολυσυζητημένες στιγμές στην πρόσφατη ιστορία του ποδοσφαίρου, ο Κριστιάνο συνεχίζει να χτίζει το brand του, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να κυριαρχήσει τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στον ψηφιακό χώρο.

Με αυτή τη viral στιγμή, ο CR7 έδειξε για άλλη μια φορά ότι καταλαβαίνει πώς να κρατά το κοινό του αφοσιωμένο, συνδυάζοντας το χιούμορ με μια νότα αντιπαλότητας για να διασκεδάσει την παγκόσμια βάση των θαυμαστών του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!