Το επικό βίντεο του B/R για τον διαστημικό Κριστιάνο Ρονάλντο - Ο πανηγυρισμός μπροστά στον Μέσι και το κυνηγητό του Ντε Πολ!

Το επικό βίντεο του B/R για τον διαστημικό Κριστιάνο Ρονάλντο - Ο πανηγυρισμός μπροστά στον Μέσι και το κυνηγητό του Ντε Πολ!

Γιώργος Σακελλαρίου 23:00 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 05.09.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία σημειώνοντας το γκολ νούμερο 900 στην καριέρα του και τα social media πήραν φωτιά!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι απίστευτος ποδοσφαιριστής και είναι τυχεροί όσοι ποδοσφαιρόφιλοι τον έζησαν και συνεχίζουν να τον παρακολουθούν.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στο ματς της Πορτογαλίας με την Κροατία για το Nations League έγραψε ιστορία. Πέτυχε το 2-0 για τους Ίβηρες κι αυτό ήταν το Νο 900 γκολ στην καριέρα του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγύρισε έντονα σαν να σημείωσε το πρώτο γκολ στην καριέρα του. Σαν να έπαιζε το πρώτο του ματς. Βούρκωσε και φυσικά αποθεώθηκε από τον κόσμο στις εξέδρες και φυσικά τα social media πήραν φωτιά με το μυθικό επίτευγμά του, αφού είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έφτασε τα 900 γκολ.

Το Bleacher Report ήταν έτοιμο για τη στιγμή που ο Ρονάλντο θα γράψει ιστορία.

Τα γκολ του Ρονάλντο με τους συλλόγους και την εθνική Πορτογαλίας

Ετοίμασε ένα ΕΠΙΚΟ βίντεο με τον Ρονάλντο να έχει τη φανέλα με τον αριθμό 900 στην πλάτη. Να πανηγυρίζει πάνω σε αυτοκίνητο που οδηγεί ο Γκαρνάτσο, στον Πύργο του Άϊφελ, να πέφτει με αλεξίπτωτο, να χορεύει πάνω σε αεροπλάνο με το όνομά του.

ΜΥΘΙΚΟΣ Κριστιάνο Ρονάλντο, έγινε ο πρώτος παίκτης που φτάνει τα 900 γκολ και βούρκωσε! (vid)
NATIONS LEAGUE

22:42 - 05.09.2024

ΜΥΘΙΚΟΣ Κριστιάνο Ρονάλντο, έγινε ο πρώτος παίκτης που φτάνει τα 900 γκολ και βούρκωσε! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Κροατία και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 900 γκολ. Η αντίδραση του όλα τα λεφτά...

Το βίντεο κλείνει με τον Ρονάλντο σε μία παραλία. Ο Λιονέλ Μέσι απολαμβάνει το μπάνιο του και ο Ρονάλντο πανηγυρίζει μπροστά του.

Εκεί βρίσκεται ο κολλητός του Αργεντινού μάγου, ο Ντε Πολ. Ο διεθνής Αργεντινός χαφ κι ένας άνδρας ασφαλείας κυνηγούν τον Ρονάλντο, ο Μέσι κοιτάζει τον ουρανό και ο Ρονάλντο... δραπετεύει με τζετ σκι και τη φανέλα με τον αριθμό 900 στην πλάτη.

Δείτε το ΕΠΙΚΟ βίντεο

Η ανάρτηση της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία ο Ρονάλντο πέτυχε τα μισά γκολ, 450! «Άλλο ένα ιστορικό ορόσημο: 900 γκολ στην επαγγελματική καριέρα ενός από τους μεγαλύτερους θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Συγχαρητήρια, αγαπητέ και θαυμάσιε Κριστιάνο Ρονάλντο! Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα περήφανοι για σένα».

Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά ποσταρίσματα στο Χ για τον διαστημικό Ρονάλντο