Απίθανος Κριστιάνο: Το κανάλι του στο Youtube έχει ήδη περισσότερους συνδρομητές από τους μεγαλύτερους μουσικούς αστέρες σε χρόνο ρεκόρ!

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Απίθανος Κριστιάνο: Το κανάλι του στο Youtube έχει ήδη περισσότερους συνδρομητές από τους μεγαλύτερους μουσικούς αστέρες σε χρόνο ρεκόρ!

Κώστας Τόπας 15:20 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 12.09.2024

Από την κυκλοφορία του στις 21 Αυγούστου, το νέο κανάλι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο YouTube γνώρισε τεράστια επιτυχία. Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει ήδη περισσότερους συνδρομητές στην πλατφόρμα από τους μεγαλύτερους μουσικούς αστέρες του κόσμου. Και όλα αυτά σε χρόνο ρεκόρ.

Το νέο κανάλι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο YouTube γίνεται παγκόσμιο φαινόμενο. Τρεις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, στις 21 Αυγούστου, γνώρισε απίστευτη επιτυχία. Το κανάλι του Πορτογάλου αστέρα της Αλ Νασρ, με το όνομα «UR.Cristiano» έχει καταγράψει 60,2 εκατομμύρια συνδρομητές σε 22 ημέρες ύπαρξης. Αρκετά για να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια στον κόσμο στην πλατφόρμα.

Για την ιστορία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη περισσότερους ακόλουθους στο YouTube από τους περισσότερους μεγάλους αστέρες της μουσικής. Ο 39χρονος μεσοεπιθετικός, βρίσκεται σήμερα μπροστά από τους Taylor Swift (59,9 εκατομμύρια), Ed Sheeran (55,1), Ariana Grande (54,6), Billie Eilish (52,8), Bad Bunny, (48,1), Shakira (46,7), Katy Perry, (45,3), Rihanna (43,6) και Beyoncé (27,3). Μπροστά του ο Πορτογάλος αστέρας έχει μόνο τους: Justin Bieber (73,5), Eminem (61,8) ή τα νοτιοκορεάτικα γκρουπ Black Pink (94,7) και BTS (75,7).

Ο Κριστιάνο θέλει να εκθρονίσει τον Mr Beast

Οδηγημένο από τον τεράστιο ενθουσιασμό, το κανάλι του «CR7» έφτασε το ένα εκατομμύριο συνδρομητές σε μόλις μία ώρα και τριάντα ένα λεπτά όταν κυκλοφόρησε. Σε λιγότερο από ένα 24ωρο είχε πάνω από 20 εκατομμύρια followers. Ανήκουστο. Επί του παρόντος, τριάντα επτά βίντεο είναι διαθέσιμα στον λογαριασμό του πρώην αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτά έχουν συγκεντρώσει 440 εκατομμύρια προβολές, μέσω αρκετά σύντομου περιεχομένου στο οποίο ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας αναδεικνύει την προσωπικότητά του και την οικογένειά του, μαζί με τη σύζυγό του Χεοορχίνα Ροντρίγκες ή τον γιο του Κριστιάνο Τζούνιορ.

Παρά το υπέροχο ξεκίνημά του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να απέχει πολύ από τους λογαριασμούς που ακολουθούν περισσότερο στο YouTube, σε όλους τους τομείς μαζί. Ο Αμερικανός Youtuber, Mr Beast βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης με 315 εκατομμύρια συνδρομητές και ιλιγγιώδη στατιστικά (58,5 δισεκατομμύρια αθροιστικές προβολές από την κυκλοφορία του το 2012).

Το βάθρο συμπληρώνουν η ινδική εταιρεία παραγωγής T-Series (273 εκατομμύρια) και το παιδικό κανάλι Cocomelon (182 εκατομμύρια). Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις 2 Σεπτεμβρίου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι ήδη η προσωπικότητα με τους περισσότερους followers στο Instagram (638 εκατομμύρια), δεν έκρυψε τη φιλοδοξία του να γίνει και νούμερο 1 στο YouTube. «Ο Mr. Beast είναι αυτός που πρέπει να νικήσω», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος επιθετικός, δίνοντας στον εαυτό του «δύο χρόνια» για να το πετύχει.