Ρονάλντο: Το μοναδικό ρεκόρ που έσπασε και η συγκινητική αφιέρωση στον πατέρα του
i

©imago

Ρονάλντο: Το μοναδικό ρεκόρ που έσπασε και η συγκινητική αφιέρωση στον πατέρα του

Νεφέλη Μπισμπίκη 15:00 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 01.10.2024

Τα ρεκόρ υπάρχουν για να σπάνε και πιο συγκεκριμένα, για να τα καταρρίπτει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σκόραρε για ακόμα μία φορά και αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του, ο οποίος θα συμπλήρωνε τα 72 του χρόνια.

Τι είναι 20, τι 30, τι κοντεύει στα 40, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημειώνει ένα γκολ για την Αλ Νασρ και ένα ακόμα ρεκόρ καταρρίπτεται. Ο μετρ του πως να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο πετυχαίνοντας την καλύτερη επίδοση , δεν σταματάει να εκπλήσσει, ακόμα και στα 39 του χρόνια. Το βράδυ της Δευτέρας, η ομάδα του επικράτησε της Αλ Ραγιάν με 2-1 και ο Πορτογάλος ήταν εκείνος που πέτυχε το δεύτερο γκολ για την Αλ Νασρ.

Το εξής ιδιαίτερο δεν είναι απλώς το ότι σκόραρε, τι πιο σύνηθες θα έλεγε κανείς, αλλά το γεγονός πως στα 30's του, η επίδοσή του ξεπερνάει αυτή των προηγούμενων χρόνων. Συγκεκριμένα, σε 523 αγώνες, έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα 441 φορές, ενώ στα 20's, σε 596 παιχνίδια είχε πετύχει 440 γκολ. Φυσικά κανένας αριθμός δεν είναι ασήμαντος, αλλά η ουσία βρίσκεται στο γεγονός, πως ο Ρονάλντο αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλώς ένα νούμερο.

Αυτή τη φορά όμως, αυτό το γκολ δεν ήταν ένα οποιοδήποτε, είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ, με το που σκόραρε, αφιέρωσε το τέρμα στον πατέρα του, δείχνοντας με τα δάχτυλά του τον ουρανό. Τον είχε χάσει πριν από αρκετά χρόνια, καθώς στις 30 Σεπτεμβρίου θα είχε γενέθλια και θα συμπλήρωνε τα 72 του χρόνια.

«Το σημερινό γκολ έχει διαφορετική γεύση. Μακάρι να ήταν ζωντανός ο πατέρας του. Σήμερα θα είχε γενέθλια», δήλωσε ο Κριστιάνο μετά την λήξη του αγώνα.