Χεορχίνα Ροντρίγκες: «Ανυπομονούσα να φύγω από το Μάντσεστερ - Ο Κριστιάνο θα μπορούσε να αποσυρθεί ακόμα και στα 50»

Κριστιάνο Ρονάλντο & Χεορχίνα Ροντρίγκες

Χεορχίνα Ροντρίγκες: «Ανυπομονούσα να φύγω από το Μάντσεστερ - Ο Κριστιάνο θα μπορούσε να αποσυρθεί ακόμα και στα 50»

Sportal newsroom 13:20 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 19.09.2024

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες μίλησε για την καριέρα της συντρόφου του, Κριστιάνο Ρονάλντο και συγκεκριμένα για την ημέρα που ο Πορτογάλος αστέρας αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με αφορμή την κυκλοφορία των νέων επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς του Netflix «I, Georgina», αφιερωμένο στη σύζυγο του Κριστιάνο Ρονάλντο, προέκυψαν νέα στοιχεία για την καριέρα του πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους.

«Όταν ο Κριστιάνο μου είπε ότι θα έπαιζε για την Αλ Νασρ, ένιωσα μεγάλη ανακούφιση, γιατί ανυπομονούσα να φύγω από το Μάντσεστερ. Ήξερα ότι μας περίμεναν υπέροχα πράγματα και είχαμε όλοι πολύ κίνητρο. Ήμουν πολύ χαρούμενη που μετακόμισα στη Σαουδική Αραβία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χεορχίνα Ροντρίγκες.

Μόλις ένα σουτ και 14 επαφές με την μπάλα: Γιατί ο Χάαλαντ απέτυχε να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ του Κριστιάνο
CHAMPIONS LEAGUE

10:10 - 19.09.2024

Μόλις ένα σουτ και 14 επαφές με την μπάλα: Γιατί ο Χάαλαντ απέτυχε να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ του Κριστιάνο

Σπάνιο αλλά συνέβη. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και με αυτόν τον τρόπο δεν «έσπασε» το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Για το πιθανό τέλος της καριέρας του Πορτογάλου αστέρα, η σύντροφός του «CR7» τόνισε: «Είναι απίστευτο ακόμα και σήμερα να βλέπεις πώς το ποδόσφαιρο εξακολουθεί να τον κινητοποιεί όπως την ημέρα που τον γνώρισα. Πάντα θα τα δίνει όλα. Όταν οι άνθρωποι με ρωτούν πότε θα αποσυρθεί ο Κριστιάνο, λέω στον εαυτό μου ότι θα μπορούσε να αποσυρθεί στα 50», αστειεύτηκε η Χεορχίνα Ροντρίγκες.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας θα κλείσει το 40ο έτος της ηλικίας του τον Φεβρουάριο, αλλά με τις φιλοδοξίες να παίξει στο πλευρό του γιου του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σκοπεύει να κρεμάσει τα παπούτσια του αφού πρόσφατα ξεπέρασε τα 900 γκολ στην καριέρα του.

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε 50 γκολ σε 51 παιχνίδια για την Αλ Νασρ την περασμένη σεζόν και ξεκίνησε τη νέα σεζόν με τέσσερα τέρματα σε ισάριθμους αγώνες. Ωστόσο, ο Πορτογάλος αστέρας έχει διάφορα άλλα επιχειρηματικά εγχειρήματα που θα μπορούσαν να τον κρατήσουν απασχολημένο όταν συνταξιοδοτηθεί, ενώ τώρα έχει ένα κανάλι στο YouTube που ονομάζεται «UR Cristiano», το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει 60 εκατομμύρια συνδρομητές.