Ο Κριστιάνο έδωσε την πιο ξεκάθαρη υπόδειξη για το μέλλον του στην Αλ Νασρ

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο έδωσε την πιο ξεκάθαρη υπόδειξη για το μέλλον του στην Αλ Νασρ

Κώστας Τόπας 13:46 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 30.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φάνηκε να αφήνει μια σημαντική υπόδειξη για το μέλλον του στην Αλ Νασρ κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Champions League.

Τον Δεκέμβριο του 2022, επιβεβαιώθηκε ότι ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πάρει την απόφαση να αφήσει την Ευρώπη για να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία, για λογαριασμό της Αλ Νασρ.

Έκτοτε, ο 39χρονος αστέρα έχει πετύχει 68 γκολ σε 74 εμφανίσεις για τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας. Το απόγευμα της Πέμπτης (29/08), ο Κριστιάνο συμμετείχε στην κλήρωση του Champions League. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Ρονάλντο έλαβε ένα βραβείο ως ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μετά την παραλαβή του βραβείου, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, αστειεύτηκε ότι ο Κριστιάνο δεν παίζει πλέον στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Ο Πορτογάλος επιθετικός τότε απάντησε: «Παίζω Ασιατικό Champions League, μην το ξεχνάτε αυτό. Για μένα είναι χαρά να βρίσκομαι εδώ. Σας ευχαριστώ για αυτό το καταπληκτικό βραβείο σημαίνει πολλά για μένα.

Όπως γνωρίζετε, το Champions League είναι το υψηλότερο στο ποδόσφαιρο. Είχα την ευκαιρία, όχι μόνο ξέρετε ότι το ρεκόρ μιλάει από μόνο του, αλλά δεν το εννοώ αυτό, εννοώ την ευχαρίστηση να παίζω σε αυτόν τον διαγωνισμό… είναι το κίνητρό μας».

Στη συνέχεια, ο Ρονάλντο φάνηκε να δίνει μια υπόδειξη σχετικά με το μέλλον του, λέγοντας: «Ποδόσφαιρο… ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, ας δούμε τι θα φέρει το μέλλον». Στο τελευταίο του βίντεο στο YouTube με τον Ρίο Φέρντιναντ, ο Ρονάλντο μίλησε για τις φιλοδοξίες του.

Συγκεκριμένα, ο «CR7» είπε: «Ξέρω ότι δείχνω ακόμα καλά, φαίνομαι καλά, νιώθω ότι μπορώ ακόμα να ντριμπλάρω, να σουτάρω, να σκοράρω γκολ. Τη μέρα που θα αρχίζω να νιώθω ότι δεν παράγω τίποτα, άκου, ετοιμάζω βαλίτσες και φεύγω.

Αλλά απέχει πολύ από αυτό γιατί όπως σας είπα, δεν θέλω να είμαι αλαζονικός, πέτυχα 60 γκολ αυτή τη σεζόν (23/24). Τότε ο κόσμος λέει ότι δεν σκόραρα σε πέντε ματς στο Euro, έβαλα 130, είμαι ο πιο σκόρερ στην ιστορία. Θα βάλω το επίπεδο ακόμα πιο ψηλά».

Ο Ρονάλντο πρόσθεσε: «Σύντομα θα σκοράρω 900 γκολ και, μετά, θα θέλω1.000. Θέλω να φτάσω τα 1.000 γκολ. Αν δεν έχω τραυματισμούς, αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό. Αυτό θέλω.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!