Από τον πάγκο στο Μουντιάλ, ο Κριστιάνο ύψωσε ανάστημα έχοντας τον Μαρτίνεθ στο πλευρό του (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

intime

Από τον πάγκο στο Μουντιάλ, ο Κριστιάνο ύψωσε ανάστημα έχοντας τον Μαρτίνεθ στο πλευρό του (vids)

Κώστας Τόπας 11:46 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 14.08.2024

Αναπληρωματικός στα δύο τελευταία παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει γίνει ξανά αδιαμφισβήτητος υπό τις εντολές του Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ, ο οποίος έχει πόνο επαίνους για τον Πορτογάλο αστέρα.

Τίποτα δεν επηρεάζει την επιθυμία για νίκη του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ούτε η ασυνήθιστη διάρκεια της καριέρας του, ούτε η μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία από τον Ιανουάριο, ούτε οι 200 συμμετοχές με την εθνική Πορτογαλίας που του έδωσαν πιστοποιητικού ρεκόρ Γκίνες. Ο Πορτογάλος αστέρας χάρισε τη νίκη στην εθνική του ομάδα κόντρα στη Ισλανδία και όπως είναι λογικό πρωταγωνίστησε ξανά στον πορτογαλικό Τύπο.

«Είναι κάτι που έμαθα από αυτόν, μπορείς πάντα να είσαι νέος με εμπειρία»

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας θυμίζει ένα πράγμα σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Οτι δεν χορταίνει τίτλους και διακρίσεις. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος είναι ο νέος προπονητής του στην Πορτογαλία από τον Ιανουάριο, το γνωρίζει καλά από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του. 

«Oταν είστε μαζί του, καταλαβαίνεις την ιδιαιτερότητά του. Η απόλυτη αφοσίωσή του, αυτή η απίστευτη επιθυμία. Είναι κάτι που βλέπεις σε πολύ νεαρούς παίκτες. Είναι κάτι που έμαθα από αυτόν. Μπορείς να είσαι πάντα νέος με εμπειρία. Ο Ρονάλντο είναι καλά πειθαρχημένος και η τελευταία πινελιά κόντρα στην Ισλανδία ήταν δική του. Χρειαζόμαστε έναν παίκτη σαν αυτόν.

Ο Κριστιάνο δεν με εξέπληξε με την ικανότητά του, μετά από 200 αγώνες για την εθνική ομάδα. Μπορείτε να φανταστείτε ότι η δέσμευση είναι στο υψηλότερο επίπεδο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνεθ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει στα 38 του έτη της ηλικίας του να σημειώνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ολα αυτά μέσα σε λίγους μήνες από την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εκεί όπου ο Φερνάντο Σάντος τον είχε αφήσει στον πάγκο στα δύο τελευταία παιχνίδια της Πορτογαλίας. Ο διάδοχός του Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ δεν έχει ακόμη τολμήσει να αγωνιστεί η Πορτογαλία χωρίς το αστέρι της. Ο νέος τεχνικός των Πορτογάλων, φροντίζει να κολακεύει τον επιθετικό του προκειμένου να του δείξει ότι τον εμπιστεύεται. 

«200 παιχνίδια με την ίδια δέσμευση, αφοσίωση και υπευθυνότητα, όπως την πρώτη φορά που έπαιξα με αυτή τη φανέλα. Είμαι εδώ, συνεχίζω να σκοράρω, κυνηγάω το όνειρό μου και δίνω τα πάντα για την ομάδα και για τη χώρα μας. Αγάπη για την Πορτογαλία», έγραψε χαρακτηριστικά ο 38χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.