Κριστιάνο: «Δεν έχω μιλήσει με τον Σάντος μετά το Μουντιάλ, πάντα έχω κάτι να αποδείξω» (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Photo by Francois Nel/Getty Images/Ideal Images

Κριστιάνο: «Δεν έχω μιλήσει με τον Σάντος μετά το Μουντιάλ, πάντα έχω κάτι να αποδείξω» (vids)

Κώστας Τόπας 10:16 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 14.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε ότι δεν είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Φερνάντο Σάντος μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος άνοιξε τον δρόμο για να πάνε άλλοι σπουδαίοι αστέρες στη Saudi League.

Η Αλ Νασρ έπεσε... θύμα της Θέλτα μέσα σε 18 λεπτά. Το 0-0 του ημιχρόνου μετατράπηκε σε 5-0, δίχως τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο χορτάρι. Μιας και ο Πορτογάλος αστέρας πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρο στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στα Μέσα κι αποκάλυψε ότι «δεν είχε την ευκαιρία» να μιλήσει με τον Φερνάντο Σάντος από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ κι εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει, παρόλο που κατέχει ήδη το ρεκόρ συμμετοχών (200) και γκολ (123) για μια εθνική ομάδα, αυτή της Πορτογαλίας, σκορπίζοντας μαγεία στα γήπεδα.

Ο 38χρονος μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται να ξεκινήσει με τη φανέλα της Αλ Νασρ τη σεζόν 2023/24 που σηματοδοτεί την 21η του σε ανώτερο επίπεδο.

«Η εθνική; Πάει επίσης καλά, τέσσερα παιχνίδια, πέντε νίκες, σωστά; Συγγνώμη, πέντε γκολ και τέσσερις νίκες. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει κάνει καλή δουλειά. Οι παίκτες είναι πολύ συγκεντρωμένοι, όπως σας είπα, ακριβώς στο πρώτο στάδιο, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι παίκτες είναι πιο ελεύθεροι και όταν είναι έτσι τα πράγματα πάνε καλά. Τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια που κερδίζονται δεν είναι τυχαία και είμαστε στην πρώτη θέση του ομίλου για να πάμε στο Euro, αυτό που θέλουμε περισσότερο», είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, «ενοχλημένος» με τον διαιτητή του αγώνα με αντίπαλο την Θέλτα, για την «αυστηρότητα του» που οδήγησε την αποβολή ενός συμπαίκτη του στην ομάδα του Ριάντ.

«Ο διαιτητής χάλασε το παιχνίδι, η αποβολή "σκότωσε" το παιχνίδι. Τα παιδιά είναι κουρασμένα, αλλά η ομάδα είναι θετική, όλοι μας είμαστε χαρούμενοι», ανέφερε στη συνέχει στη μικτή ζώνη ο «CR7».

«Πάντα έχω κάτι να αποδείξω»

«38 χρόνια, όχι, 38 χρόνια και... μισό! Πάντα έχω κάτι να αποδείξω. Οταν δεν έχουμε τίποτα να αποδείξουμε, είναι σημάδι ότι είμαστε "νεκροί" στη ζωή. Μπορώ να δώσω ένα παράδειγμα μακροζωίας. Οπως με γκολ, ασίστ, βοηθώντας την Πορτογαλία στην προκριματική φάση και έχοντας ένα καλό Euro. Ξεκινάω την 21χρονη καριέρα μου, αλλά θέλω να συνεχίσω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, που είναι αυτό που αγαπώ περισσότερο, θέλω να συνεχίσω», ήταν η υπόσχεση που έδωσε ο Κριστιάνο, αρχηγός της εθνικής ομάδας, στους εκατομμύρια οπαδούς του για να μιλήσει έπειτα για τη σχέση του με τον Φερνάντο Σάντος.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Σάντος μετά το Μουντιάλ»

Φερνάντο Σάντος - Κριστιάνο Ρονάλντο Φερνάντο Σάντος - Κριστιάνο Ρονάλντο/©Intime

«Αν έχω ήδη μιλήσει με τον Φερνάντο Σάντος; Δεν είχα την ευκαιρία. Το αποψινό (σ.σ χθες) παιχνίδι είναι σημαντικό και η εικόνα που μένει είναι αυτή του πρώτου ημιχρόνου. Η αποβολή έσπασε λίγο τον ρυθμό του αγώνα, αλλά μένει το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τη Θέλτα», είπε ο Ρονάλντο ενθουσιασμένος για το επόμενο Σαουδικό πρωτάθλημα το οποίο χαρακτήρισε ως τεράστια προοπτική.

«Η Σαουδική Αραβία άνοιξε το κουτί της Πανδώρας»

Κριστιάνο Ρονάλντο ©Photo by Sam Bagnall - AMA/Getty Images/Ideal Images

«Η Λίγκα της Σαουδικής Αραβίας θα είναι πολύ δυνατή. Ανοιξαν το "κουτί της Πανδώρας", όπως έλεγα πάντα, ότι σε τρία χρόνια θα υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες. Το πρωτάθλημα θα είναι θεαματικό. Κοιτάξτε, το ιταλικό πρωτάθλημα, όταν πήγα εκεί για την Γιουβέντους το 2018 ήταν "νεκρό" και τώρα ανανεώθηκε ξανά. Ήξερα ότι έτσι θα ήταν και το ενδιαφέρον για την Σαουδική Αραβία και του χρόνου θα έρθουν ακόμη περισσότεροι παίκτες», εγγυήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, γνωστός για τη συλλογή ρεκόρ.

Το «καρφί» του Κριστιάνο στον Μέσι: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι καλύτερο από το MLS» (vid)
REST OF THE WORLD

08:22 - 18.07.2023

Το «καρφί» του Κριστιάνο στον Μέσι: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι καλύτερο από το MLS» (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτόξευσε μια αιχμηρή φράση, μόλις την επομένη της παρουσίασης του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι. Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος αστέρας, δήλωσε ότι το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη «έχασε πολύ ποιότητα».

«Τα ρεκόρ μου θα ανέβουν κι άλλο»

«Πριν από λίγο καιρό κέρδισα το ρεκόρ με τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές. Είμαι αυτός με τα περισσότερα γκολ για μια εθνική ομάδα και είμαι αυτός με τα περισσότερα γκολ στο Champions League. Η αναλογία τερμάτων θα ανέβει λίγο ακόμα», κατέληξε ο 38χρονος Πορτογάλος αστέρας της Αλ Νασρ.