Ο Κριστιάνο δυσκολεύεται να βρει σεφ για τη βίλα 21 εκατ. ευρώ στην πατρίδα του
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/AlNassr

Ο Κριστιάνο δυσκολεύεται να βρει σεφ για τη βίλα 21 εκατ. ευρώ στην πατρίδα του

Κώστας Τόπας 11:58 - 21.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:29 - 20.08.2024

Σε αναζήτηση... σεφ φαίνεται πως βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο για εκείνον και την οικογένειά του που θα αναλάβει εξ ολοκλήρου το μενού στη νέα του έπαυλη στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ξεκινήσει τα σχέδια του για τη μέρα που θα ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Μπορεί να μην έχει γνωστοποιήσει το πότε ωστόσο, είναι δεδομένο ότι ο Πορτογάλος αστέρας θα επιστρέψει στην πατρίδα του, την Πορτογαλία.

Πως είναι στ' αλήθεια η σχέση Κριστιάνο - Μέσι; Οι αντιδράσεις μετά το «φιλικό του αιώνα» δείχνουν την αλήθεια (pics & vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

16:10 - 20.01.2023

Πως είναι στ' αλήθεια η σχέση Κριστιάνο - Μέσι; Οι αντιδράσεις μετά το «φιλικό του αιώνα» δείχνουν την αλήθεια (pics & vid)

To χθεσινό φιλικό στη Σαουδική Αραβία έλυσε την απορία σε όσους τυχόν αναρωτιούνταν για τη σχέση μεταξύ των 2 σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου

Αλλωστε, γι' αυτό επένδυσε στην αγορά μίας υπερπολυτελούς βίλας στο Κασκάις της Πορτογαλίας, αξίας 21 εκατομμυρίων ευρώ και συνολική έκταση 2.720 τετραγωνικών μέτρων. Το συγκεκριμένο σπίτι έχει τρεις ορόφους και διαθέτει εξωτερικό χώρο 544 τετραγωνικών μέτρων που περιλαμβάνει κήπους και μία τεράστια πισίνα.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Κι αυτό δεν είναι άλλο πέρα από την αναζήτηση του ιδανικού σεφ για εκείνον και την οικογένειά του. Οπως αναφέρει η «Daily Mail», παρά το γεγονός ότι προσφέρει 5.000 ευρώ το μήνα, ο 37χρονος μεσοεπιθετικός της Αλ Νασρ δεν έχει βρει ακόμη τον ιδανικό μάγειρα.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Correio da Manha» το γεγονός αυτό οφείλεται στις υψηλές απαιτήσεις του Κριστιάνο αλλά και της συντρόφου του, Χεορχίνα Ροντρίγκες, καθώς επιθυμία και των δύο είναι να έχουν παραδοσιακό πορτογαλικό φαγητό και άλλα πιάτα διεθνής κουζίνας, όπως το σούσι.