Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί στα 38 του να έχει νοοτροπία νικητή και να δίνει το παράδειγμα (vids)
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Photo by Sam Bagnall - AMA/Getty Images/Ideal Images

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί στα 38 του να έχει νοοτροπία νικητή και να δίνει το παράδειγμα (vids)

Κώστας Τόπας 09:47 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 20.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέδειξε ότι η νοοτροπία του νικητή παραμένει ζωντανή ακόμα και στα 38 του.

Ο Πορτογάλος αστέρας είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας απλά και μόνο με την παρουσία του εκεί. Από εκεί και πέρα, αν πάρει και μπρος, αναμένεται να βάζει… κάμποσα γκολ σε κάθε παιχνίδι και η επιβεβαίωση ήρθε στον αγώνα της Αλ Νασρ με την Αλ Ουέντα. Εκεί όπου κατάφερε να πετύχει όχι ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερα τέρματα και να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει το πολυπόθητο τρίποντο.

Μία εμφάνιση που είχε ανάγκη ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά το γεγονός ότι μετά την άφιξή του στην Αλ Νασρ, ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας δυσκολευόταν να πάρει αποτελέσματα στο γήπεδο. 

Ο Ρονάλντο μετά το καρέ τερμάτων, μετράει 503 γκολ πρωταθλήματος για πέντε διαφορετικούς συλλόγους σε πέντε διαφορετικά πρωταθλήματα. Αυτό ήταν και το 61ο χατ-τρικ της αξιοσημείωτης καριέρας του πέντε φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας. Μετά από μερικές δυσοίωνες εμφανίσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ο Πορτογάλος έχει πλέον σκοράρει πέντε γκολ στις τέσσερις πρώτες του εμφανίσεις με την Αλ Νασρ. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ανάγκη αυτά τα γκολ. Φάνηκε άλλωστε στην αντίδρασή του, μετά το πρώτο τέρμα που σημείωσε. Δευτερόλεπτα μετά το 1-0, ο πρώην μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σήκωσε ψηλά τις γροθιές του κι αφού ζητωκραύγασε, έσπευσε να δώσει οδηγίες στους συμπαίκτες του.

Στο βίντεο μάλιστα φαίνεται ο τρόπος με τον οποίο παρακινεί τους συμπαίκτες του, ωθώντας τους όλους να δώσουν περισσότερα στον αγώνα.  Στη συνέχεια, στις τελευταίες στιγμές του αγώνα, ο Ρονάλντο ήταν εμφανώς συντετριμμένος αφού είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 5-0. Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός γονάτισε με το κεφάλι στο έδαφος, όταν είδε τον Αμπντουλραχμάν Γκαρίμπ να μην εκμεταλλεύεται την πάσα που του έβγαλε, για να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Το σκορ ήταν ήδη στο 4-0 και ο αγώνας είχε κριθεί. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως ήθελε περισσότερα και να βοηθήσει την Αλ Νασρ να φτάσει και στο πέμπτο γκολ. Μπορεί να έκλεισε πρόσφατα τα 38 και να μην παίζει πλέον στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ωστόσο φαίνεται ότι η όρεξή του για υψηλές επιδόσεις παραμένει τόσο δυνατή όσο ποτέ.