Η χειρονομία του Κριστιάνο προς τον διαιτητή: «Πόσα σε πλήρωσαν;»

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Η χειρονομία του Κριστιάνο προς τον διαιτητή: «Πόσα σε πλήρωσαν;»

Κώστας Τόπας 10:15 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 14.08.2024

Εξω φρενών με τον διαιτητή του αγώνα στο ντέρμπι με την Αλ Χιλάλ, ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος υποστήριξε ότι ο ρέφερι ήταν πρόθυμος να ωφελήσει την ομάδα που ο Χόρχε Ζεσούς.

Μετά από πτώση στην μεγάλη περιοχή, ενώ πάλευε για την μπάλα με αμυντικό της Αλ Χιλάλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πρωταγωνιστής μιας ατυχούς χειρονομίας, υποστηρίζοντας ότι ο διαιτητής του αγώνα, ο Κολομβιανός Βίλμαρ Ρολντάν, ήταν πρόθυμος να ωφελήσει την ομάδα που προπονούσε ο Χόρχε Ζεσούς. 

Κι όλα αυτά διότι ο ρέφερι αρνήθηκε να δείξει την άσπρη βούλα, με αποτέλεσμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο να γίνει έξω φρενών με την απόφασή του. Πάντως το ντέρμπι με την Αλ Χιλάλ αποδείχθηκε εφιάλτης για την Αλ Νασρ, καθώς η ομάδα του Πορτογάλου αστέρα γνώρισε την ήττα με 3-0.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς ανέβηκε στο +7 από την Αλ Νασρ και φουλάρει για πρωτάθλημα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την πλευρά του μπορεί να βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε έπειτα από απόφαση VAR. Κάτι που επίσης δεν άρεσε στον 38χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.