Κριστιάνο: «Ελπίζω να είμαι στο Euro, το σώμα μου ανταποκρίνεται σε αυτό που του έδωσα τα τελευταία χρόνια»

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Photo by David S.Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Κριστιάνο: «Ελπίζω να είμαι στο Euro, το σώμα μου ανταποκρίνεται σε αυτό που του έδωσα τα τελευταία χρόνια»

Κώστας Τόπας 09:16 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:44 - 14.08.2024

Ο πρωταγωνιστής της Πορτογαλίας κόντρα στη Σλοβακία, Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για το αν θα προλάβει να βρίσκεται στα γήπεδα του Euro 2024 με την εθνική του ομάδα.

Η Πορτογαλία, επικράτησε με 3-2 της Σλοβακίας και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση της στο Euro 2024. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που αφού τιμήθηκε για τις 200 συμμετοχές με το εθνόσημο, πέτυχε δύο γκολ και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η εθνική του ομάδα να κατακτήσει τρίποντο «χρυσάφι».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 38χρονος αστέρας της Αλ Νασρ δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του που η Πορτογαλία εξασφάλισε την πρόκριση στο Euro 2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία.

«Είμαστε στο Euro-2024. Πολύ χαρούμενος που θα βοηθήσω την Πορτογαλία να φτάσει σε άλλον τελικό στάδιο μιας μεγάλης διοργάνωσης», έγραψε στα social media, αφήνοντας ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ, μετά την τιμητική του στο «Ντραγκάο», για τις 200 διεθνείς συμμετοχές του.

«Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τους οπαδούς που είναι παρόντες στο γήπεδο για το όμορφο αφιέρωμα!», είπε ο «CR7».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στους δημοσιογράφους για τα πλάνα του και για το αν σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

«Ελπίζω να είμαι στο Euro2024 καθώς απομένει πολύς χρόνος. Ελπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα ή τραυματισμό, ελπίζω να παίξω. Έφυγα νωρίς από την Πορτογαλία, αλλά θα είναι πάντα το σπίτι μου. Με υποστηρίζουν σε κάθε γήπεδο στην Πορτογαλία.

Υπήρξαν κάποια πράγματα στη ζωή μου, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, που με κάνουν να σκέφτομαι βραχυπρόθεσμα τώρα. Δεν μπορώ να σκεφτώ... Ο κόσμος λέει ότι θα παίξω μέχρι τα 40 ή τα 41 μου. Δεν θέτει αυτός τους στόχους. Είναι να απολαμβάνω τη στιγμή, που είναι καλό. Νιώθω καλά. Το σώμα μου ανταποκρίνεται σε αυτό που του έδωσα τα τελευταία χρόνια. Είμαι χαρούμενος τόσο στο σύλλογό μου όσο και με την εθνική ομάδα. Έχω σκοράρει πολλά γκολ, νιώθω καλά σωματικά», ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.