Η επική αντίδραση ενός πιτσιρικά στο γκολ της χρονιάς από τον Κριστιάνο (vid)

Η επική αντίδραση ενός πιτσιρικά στο γκολ της χρονιάς από τον Κριστιάνο (vid)

Κώστας Τόπας 08:31 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 14.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, αφήνοντας άφωνο έναν πιτσιρικά που παρακολουθούσε την αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Αλ Αχντούντ.

Στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης της Αλ Νασρ με την Αλ Αχντούντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουν σημειωθεί για φέτος. Ο 38χρονος Πορτογάλος αστέρας βρέθηκε περίπου 35 μέτρα έξω από την εστία, πήρε την μπάλα, με τον τερματοφύλακα να είναι εκτός από την εστία του και με εκπληκτική λόμπα έστειλε την μπάλα στον… ουρανό και στη συνέχεια να πέσει μέσα στο τέρμα σε ένα πραγματικό αριστούργημα με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-0.

Από την κερκίδα, ένα παιδί, που βρισκόταν στους ώμους του πατέρα του, παρακολούθησε όλο το παιχνίδι με τα μάτια ορθάνοιχτα. 

Η αντίδραση που είχε ο πιτσιρικάς, μόλις κατάλαβε ότι το σουτ του «CR7» κατέληξε γκολ, εμφανίζεται ήδη στα social media του σαουδαραβικού συλλόγου και έχει γίνει viral.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πλέον 18 γκολ και εννέα ασίστ σε 18 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις για την Αλ Νασρ. Η ομάδα του Πορτογάλου πήρε τη νίκη με 3-0 και έκλεισε τη διαφορά μεταξύ της και της πρωτοπόρου Αλ Χιλάλ στον έναν βαθμό.