Νέο μήνυμα... ανάκαμψης του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Intime

Νέο μήνυμα... ανάκαμψης του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας

Κώστας Τόπας 08:16 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 20.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε νέο μήνυμα, μέσω social media, για... come back!

Η Πορτογαλία γνώρισε τον αποκλεισμό στο Παγκόσμιο Κύπελλο από το Μαρόκο κι έτσι επέστρεψε στη βάση της. Οπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αφού πήρε μερικές ημέρες άδεια πήρε τον δρόμο της επιστροφής στη πατρίδα του, μαζί με την οικογένειά του.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, ενδεχομένως να ήταν και το τελευταίο του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού. Βέβαια, η αδερφή του Κάτια Αβέιρο άφησε να εννοηθεί πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενδέχεται να αγωνιστεί και στο Μουντιάλ του 2026. 

Από την πλευρά του, ο 37χρονος άσος έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα, περιγράφοντας τα πάντα με λίγες λέξεις.

«Οι τρεις όψεις της πραγματικότητας: πόνος, αβεβαιότητα και συνεχής δουλειά», έγραψε χαρακτηριστικά στο παρακάτω Instagram story.

Το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο στo Instagram/©IG:Cristiano

«Το όνειρο τελείωσε χθες»

Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο μήνυμά του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ευχαρίστησε τον κόσμο της πατρίδας του για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ανέφερε πως το όνειρο για την κατάκτηση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου τελείωσε.

«Το να κατακτήσω ένα παγκόσμιο κύπελλο με την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο όνειρο και η μεγαλύτερη φιλοδοξία της καριέρας μου. Ευτυχώς, κέρδισα πολλούς τίτλους σε διεθνές επίπεδο μαζί και με την Εθνική ομάδα, όμως το να φέρω την Πορτογαλία στο πιο υψηλό σκαλοπάτι του κόσμου ήταν πάντα το μεγαλύτερό μου όνειρο. 

Πάλεψα πάρα πολύ για αυτό το όνειρο, σε πέντε εμφανίσεις που σκόραρα στα Μουντιάλ τα τελευταία 16 χρόνια και έχοντας στο πλευρό μου εκπληκτικούς ποδοσφαιριστές και τη στήριξη εκατομμυρίων οπαδών της Πορτογαλίας έδωσα όλο μου το είναι. Τα άφησα όλα στο γήπεδο, δεν εγκατάλειψα ποτέ το όνειρο και δεν γύρισα ποτέ την πλάτη μου στην ομάδα. Δυστυχώς χθες το όνειρο τελείωσε και δεν πρέπει να δράσουμε εν βρασμώ ψυχής.

Απλά θέλω να ξέρετε όλοι ότι έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί πολλά. Έχει υπάρξει μεγάλη σπέκουλα, όμως αφοσίωσή μου στην Εθνική δεν άλλαξε λεπτό. Ήμουν πάντα ένας που πάλευε για το σύνολο και δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Δεν έχω πολλά να πω τώρα. Ευχαριστώ την Πορτογαλία. Ευχαριστώ το Κατάρ, το όνειρο ήταν όμορφο όσο κράτησε. Πλέον εύχομαι ότι ο καιρός θα είναι καλός μας σύμμαχος και θα επιτρέψει στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του».