Οι πολυτελείς διακοπές του Ρονάλντο με την οικογένειά του στη Σαρδηνία
i

©georginagio

Οι πολυτελείς διακοπές του Ρονάλντο με την οικογένειά του στη Σαρδηνία

Δημήτρης Χούπης 09:58 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 14.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά και τις υποχρεώσεις του με την Πορτογαλία αποφάσισε να περάσει χρόνο με την οικογένειά του, κάνοντας διακοπές στη Σαρδηνία.

Οι ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις για τον Κριστιάνο Ρονάλντο τελείωσαν και ο Πορτογάλος αποφάσισε να περάσει χρόνο με την οικογένειά του. Ο Πορτογάλος σταρ λοιπόν κάνει διακοπές με τη γυναίκα του, Χεορχίνα Ροντρίγκες και τα τέσσερα παιδιά του στη Σαρδηνία. 

Γνωστός λάτρης της θάλασσας ο Πορτογάλος βρίσκεται σε ένα πολυτελές γιοτ το οποίο έχει πέντε καμπίνες, έξι μπάνια και μια κουζίνα. Πρόκειται για μια επένδυση που κοστίζει εφτά εκατομμύρια δολάρια. Το σκάφος λέγεται ότι το απέκτησε το 2020, ενώ έχει μήκος 26 περίπου μέτρων

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πρόσφατα έσπασε ένα σπουδαία ρεκόρ. Συγκεκριμένα συμπλήρωσε 200 παιχνίδια με την Εθνική Πορτογαλίας, παίρνοντας παράλληλα το ρεκόρ Γκίνες. Στον αγώνα με την Ισλανδία μάλιστα ήταν αυτός που έβαλε το νικητήριο γκολ στο 89o λεπτό. Με αυτή τη νίκη η ιβηρική ομάδα παραμένει πρώτη στον δέκατο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024 με δώδεκα βαθμούς. 

Αυτό μάλιστα δεν είναι το πρώτο βραβείο Γκίνες που παίρνει ο Πορτογάλος. Συγκεκριμένα είναι ο παίκτης με τις περισσότερες εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στη La Liga, καθώς έχει σκοράρει 61 φορές από τα συνολικά 72 που έχει χτυπήσει. 

Το εντυπωσιακό βίντεο του Κριστιάνο για τις 200 συμμετοχές με την Πορτογαλία: «Συνεχίζω να σκοράρω και να κυνηγάω το όνειρό μου» (vid)
EURO 2024

09:00 - 21.06.2023

Το εντυπωσιακό βίντεο του Κριστιάνο για τις 200 συμμετοχές με την Πορτογαλία: «Συνεχίζω να σκοράρω και να κυνηγάω το όνειρό μου» (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τις 200 συμμετοχές κι έγινε ο πρώτης διεθνής παίκτης στον κόσμο με αυτό τον αριθμό παιχνιδιών. Κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος διεθνής παίκτης με την ομάδα του.

Ακόμη είναι ο γηραιότερος παίκτης που κάνει χατ τρικ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στον αγώνα με την Ισπανία στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 ο Ρονάλντο είχε πετύχει και τα τρία γκολ, σε ένα παιχνίδι που είχε λήξει ισόπαλο 3-3. 

Επίσης έχει ακόμα ένα σπουδαίο ρεκόρ. Πιο αναλυτικά έχει σκοράρει σε έντεκα σερί αγώνες στο Champions League. Τέλος ένα από τα αρκετά ρεκόρ του είναι τα περισσότερα τέρματα ποδοσφαιριστή με τις Εθνικές ομάδες, αφού έχει βρει δίχτυα 123 φορές.