«Ο Κριστιάνο είναι διαφορετικός από τους άλλους», ο Ρονάλντο αποκαλύπτει το μυστικό των ρεκόρ του (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Photo by Adam Nurkiewicz/Getty Images/Ideal Images

«Ο Κριστιάνο είναι διαφορετικός από τους άλλους», ο Ρονάλντο αποκαλύπτει το μυστικό των ρεκόρ του (vids)

Κώστας Τόπας 09:30 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:29 - 14.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει κατά ριπάς με την Αλ Νασρ, σπάει το ένα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο, όμως όλα αυτά έχουν μικρή σημασία για τον Πορτογάλο αστέρα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν γι' ακόμη μία φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστικής της Αλ Νασρ, καθώς αυτή τη φορά βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και έδωσε ασίστ στη νίκη της ομάδας του επί της Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ με 4-3 για το Champions League Ασίας.

Με αυτόν τον τρόπο ο 38χρονος Κριστιάνο έφτασε τα 19 γκολ με την Αλ Νασρ τη φετινή σεζόν, έχοντας παράλληλα επτά ασίστ σε 19 αγώνες. Το εντυπωσιακότερο όμως όλων είναι η τρομερή φόρμα του Πορτογάλου το 2023, καθώς σε 45 παιχνίδια, μετράει 43 γκολ και 11 ασίστ!

Μετά το τέλος του αγώνα ο άλλοτε αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους τόνισε πως δεν τα ρεκόρ δεν είναι προτεραιότητα για τον ίδιο, μιας κι όπως εξήγησε απολαμβάνει τη ζωή του στην Αλ Νασρ.

«Στην πραγματικότητα, δεν με νοιάζουν πολύ τα ρεκόρ. Απολαμβάνω τον χρόνο μου με την Αλ-Νασρ. Δουλεύουμε για να είμαστε η πιο δυνατή και η καλύτερη ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Παρά το γεγονός ότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι η καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο τελείωσε όταν μετακόμισε στη σαουδαραβική ομάδα τον περασμένο χειμώνα, τα ρεκόρ εξακολουθούν να τον κυνηγούν.

«Η λέξη-κλειδί για να συνεχίσω να πετυχαίνω ρεκόρ είναι ότι διασκεδάζω, και αυτό είναι ένα όμορφο πράγμα στο ποδόσφαιρο και το μυστικό της συνέχειάς μου. Είμαι χαρούμενος που έβαλα γκολ και έπαιξα καλά, αλλά ο Κριστιάνο είναι διαφορετικός από τους άλλους γιατί δουλεύω καλά και στο τέλος αυτό που πετυχαίνω έρχεται με τη βοήθεια των συναδέλφων μου και του τεχνικού επιτελείου και το πιο σημαντικό είναι ότι διασκεδάζω αυτή τη στιγμή που βοηθάω την Αλ Νασρ και την εθνική μου ομάδα».