Φρενίτιδα για τον Κριστιάνο στη Μαδρίτη: Ο Πορτογάλος αστέρας εθεάθη να οδηγεί την πολυτελή Bugatti Centodieci άνω των 10 εκατ. ευρώ (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

Κριστιάνο Ρονάλντο/PrtScr

Φρενίτιδα για τον Κριστιάνο στη Μαδρίτη: Ο Πορτογάλος αστέρας εθεάθη να οδηγεί την πολυτελή Bugatti Centodieci άνω των 10 εκατ. ευρώ (vids)

Κώστας Τόπας 09:26 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 14.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εθεάθη στους δρόμους της Μαδρίτης να μοιράζει αυτόγραφα και να βγαίνει φωτογραφίες με θαυμαστές του, οδηγώντας την πολυτελή Bugatti Centodieci, η οποία κοστίζει περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους 10 τυχερούς που είχαν πρόσβαση σε μια από τις πιο αποκλειστικές Bugatti στην ιστορία της γαλλικής μάρκας πολυτελείας, την Centodieci.

Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει και να θαυμάσει τον Πορτογάλο αστέρα και το εντυπωσιακό διθέσιό του των 1.600 ίππων στους δρόμους της Μαδρίτης το βράδυ της Τετάρτης (29/03). Ενα αυθεντικό κόσμημα στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Αν και το όχημα είχε ήδη εμφανιστεί στο παρελθόν συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του ράλι της Πορτογαλίας πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο εμφανίζεται πίσω από το τιμόνι της μηχανής του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη αρκετά μοντέλα Bugatti, αλλά η Centodieci είναι το πιο πολύτιμο κτήμα του. Όχι μάταια, μιας και μόλις δέκα οχήματα έχουν κατασκευαστεί παγκοσμίως και ο Πορτογάλος αστέρας είναι ένας από αυτούς που φρόντισαν να αποκτήσουν ένα από αυτά.

Η τιμή του, όπως φαντάζεστε, είναι απαγορευτική. Όταν κυκλοφόρησε στην αγορά στα τέλη του 2019, αποτιμήθηκε στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ... συν τους φόρους. Προσθέτοντας τους φόρους σε ένα αυτοκίνητο αυτού του διαμετρήματος που θα πληρωνόταν στην Ισπανία, θα μιλούσαμε για περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ!.

Αλλά το πιο δύσκολο πράγμα δεν είναι να έχεις αυτό το ποσό διαθέσιμο, αλλά να είσαι ένας από τους δέκα που έχουν επιλεγεί για την απόκτηση του. Ο Κριστιάνο πληροί και τις δύο προϋποθέσεις και, ως εκ τούτου, μπορεί να απολαύσει τις ασυναγώνιστες επιδόσεις του supercar, το οποίο φτάνει σε τελική ταχύτητα 380 km/h και επιταχύνει από τα 0 στα 100 σε μόλις 2,1 δευτερόλεπτα .

Παραδόξως, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι το πιο ακριβό ή το πιο αποκλειστικό από τα μοντέλα Bugatti. Είναι από τα πιο ξεχωριστά, αλλά δεν είναι η κορυφή της κορυφής. Αυτή η τιμή αντιστοιχεί στην Bugatti Voiture Noire, ένα μοναδικό κομμάτι που δημιουργήθηκε επίσης το 2019 με αφορμή την 110η επέτειο και του οποίου ο λογαριασμός ανέρχεται στα 11 εκατομμύρια ευρώ, συν τους φόρους (σχεδόν 15 εκατομμύρια ευρώ συνολικά). Για αρκετό καιρό ήταν το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο, μέχρι που ήρθε η Rolls-Royce Boat Tail για να καλύψει αυτή τη θέση.