Ο Ρονάλντο πήρε λάθος αριθμό στο τηλέφωνο και η αντίδρασή του έγινε viral: «Είσαι στο ξενοδοχείο;» - «Ναι, κοντά σου...» (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

© PrtScr

Ο Ρονάλντο πήρε λάθος αριθμό στο τηλέφωνο και η αντίδρασή του έγινε viral: «Είσαι στο ξενοδοχείο;» - «Ναι, κοντά σου...» (vid)

Sportal newsroom 15:37 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 14.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έζησε μια αστεία στιγμή όταν πήρε λάθος αριθμό, στην προσπάθειά του να τηλεφωνήσει σε έναν φίλο του.

Ο αστέρας της Αλ Νασρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, έζησε μια ασυνήθιστη εμπειρία στη Σαουδική Αραβία, καθώς μένοντας σε ξενοδοχείο πληκτρολόγησε κατά λάθος τον αριθμό της δημοσιογράφου Χαλίμα Μπουλάντ. Η τελευταία με έκπληξη επιβεβαίωσε ότι ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν στην άλλη άκρη της γραμμής, ο οποίος της ξεκαθάρισε ότι έκανε λάθος και ήθελε να τηλεφωνήσει σε έναν φίλο, ωστόσο συνέχισαν την κλήση για λίγα λεπτά γελώντας σε αρκετές περιπτώσεις.

Τι είπαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η δημοσιογράφος στο τηλεφώνημα;

- Γειά σου.

- Γειά σου.

- Ίσως έβαλα λάθος νούμερο, είμαι ο Κριστιάνο.

- Κριστιάνο Ρονάλντο?

- Ναι.

- Θεέ μου!!! Σοβαρά;

- Ναι, προσπάθησα να τηλεφωνήσω στον φίλο μου, αλλά... συγγνώμη.

- Είμαι φίλη σου!!

- Μα είσαι εδώ στο ξενοδοχείο;

- Ναι, κοντά σου.

- Κι είσαι με άτομα στο δωμάτιό σου;

- Ναι.

- Εσύ και ο φίλος σου;

- Ναι, ο φίλος μου και εγώ είμαστε εδώ στο ξενοδοχείο.

- Τι κάνεις εδώ?

- Είμαι τηλεπαρουσιάστρια

- Αααα συγγνώμη, τηλεφώνησα κατά λάθος.

- Οχι! Είναι το καλύτερο λάθος στον κόσμο, είμαι η Χαλίμα Μπουλάντ

Ποια είναι η Χαλίμα Μπουλάντ

Η Χαλίμα Μπουλάντ, η παρουσιάστρια που ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάλεσε καταλάθος, είναι μια 42χρονη δημοσιογράφος που, εκτός από την καριέρα της στον συγκεκριμένο χώρο, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, όπου τιμήθηκε με το βραβείο Miss Arab Journalist το 2007.

Στα κοινωνικά δίκτυα είναι σταρ της Σαουδική Αραβίας. Η Μπουλάντ έχει περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, ούσα μία με τους περισσότερους followers σε αυτήν τη χώρα. Ωστόσο, είναι λίγο πίσω από τον Πορτογάλο αστέρα, ο οποίος έχει 600 εκατομμύρια followers.