Ο youtuber, IshowSpeed, συνάντησε τον Ρονάλντο και τρελάθηκε (vid)
i

©ishowspeed/instagram

Ο youtuber, IshowSpeed, συνάντησε τον Ρονάλντο και τρελάθηκε (vid)

Κώστας Τσιακλής • 10:56 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 14.08.2024

Ο youtuber, IshowSpeed, είναι μεγάλος φαν του Κριστιάνο Ρονάλντο και μόλις συνάντησε τον Πορτογάλο τρελάθηκε.

Είναι γνωστό πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει εκατομμύρια θαυμαστές. Ένας από αυτούς είναι και ο youtuber, IshowSpeed, ο οποίος συνάντησε το είδωλο του μετά το τέλος του αγώνα της Πορτογαλίας με τη Βοσνία και τρελάθηκε.

Το βράδυ του Σαββάτου (17/6) η Πορτογαλία υποδέχτηκε τη Βοσνία στο «Ντα Λουζ» για την τρίτη αγωνιστική του 10ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024 και πανηγύρισε τη νίκη με 3-0 χάρη στα γκολ των Μπερνάρντο Σίλβα (44') και Μπρούνο Φερνάντες (77', 90+3'). Με τη νίκη της η Πορτογαλία έκανε το 3/3 στον όμιλο και βρίσκεται στην κορυφή του με εννέα βαθμούς, στο +2 από τη δεύτερη Σλοβακία και στο +5 από το τρίτο Λουξεμβούργο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ξανά βασικός για τους Πορτογάλους ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει κάποιο γκολ. Μετά το τέλος του αγώνα ο 38χρονος σούπερ σταρ συνάντησε τον youtuber, IshowSpeed, με τον δεύτερο να τρελαίνεται.

Αυτό γιατί ο Ρονάλντο είναι το είδωλο του. Βλέποντας τον Πορτογάλο ο youtuber αρχικά έπεσε στο έδαφος από τη χαρά του ενώ στη συνέχεια τον αγκάλιασε. Ακολούθως έδειξε στον Ρονάλντο το τατουάζ του που έχει στο χέρι, έκαναν μαζί τον πανηγυρισμό «siu» και τελικά πήρε και την πολυπόθητη σέλφι.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρονάλντο είχε ακόμα ένα περιστατικό με θαυμαστή του στη χθεσινή αναμέτρηση και μάλιστα αυτό ήταν κατά τη διάρκεια της. Συγκεκριμένα, ένας οπαδός της Πορτογαλίας μπούκαρε στο δεύτερο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσει τον «CR7», κάτι το οποίο κατάφερε και έκανε, αφού οι άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου καθυστέρησαν να επέμβουν. Μάλιστα, ο φανατικός θαυμαστής του Πορτογάλου σούπερ σταρ δεν τον αγκάλιασε απλά. Αλλά τον σήκωσε στον αέρα και στη συνέχεια μιμήθηκε τον γνωστό πανηγυρισμό του «Siu».

Ο Χάαλαντ αποδοκιμάστηκε από τους Νορβηγούς επειδή δεν τους υπέγραψε αυτόγραφα (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:40 - 18.06.2023

Ο Χάαλαντ αποδοκιμάστηκε από τους Νορβηγούς επειδή δεν τους υπέγραψε αυτόγραφα (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν απογοητευμένος μετά την ήττα της Νορβηγίας από τη Σκωτία και δεν υπέγραψε αυτόγραφα στον κόσμο, με αποτέλεσμα να αποδοκιμάστηκε από τους Νορβηγούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σημειώσει 122 τέρματα σε 198 συμμετοχές με την Εθνική Πορτογαλίας και έτσι είναι ο πρώτος σκόρερ σε επίπεδο εθνικών ομάδων.