Οι ευχές του Κριστιάνο στην κόρη του για τα πρώτα της γενέθλια
i

/printscreen

Οι ευχές του Κριστιάνο στην κόρη του για τα πρώτα της γενέθλια

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:26 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 14.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευχήθηκε στην κόρη του, που κλείνει τον πρώτο ζωής σήμερα (18/4) μέσω μίας ανάρτησης στο instagram.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευχήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram στην κόρη του, η οποία σήμερα (18/4) θα σβήσει το πρώτο κεράκι στην τούρτα της. 

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία κρατά την Μπέλα στην αγκαλιά του με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Ο «CR7» συνόδεψε τη φωτογραφία με μία λεζάντα, η οποία αναγράφει: «Ευτυχισμένος ο πρώτος χρόνος της ζωής αγάπη μου. Ο μπαμπάς σε αγαπάει πάρα πολύ!»

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες έφερε στη ζωή τη Μπέλα στις 18 Απριλίου 2022. Γεννήθηκε σε νοσοκομείο στο Μάντσεστερ, αλλά ο δίδυμος αδερφός της, ο Άντζελ, δυστυχώς πέθανε κατά τη γέννα. Το ζευγάρι εξήγησε σε μια δήλωση στο Instagram ότι η γέννηση της Μπέλα τους έδωσε δύναμη τη στιγμή που είχαν ανάγκη: «Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία».