Σεκιούριτι σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα για να προστατεύσουν τον Κριστιάνο (vid)
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©(Photo by Khalid Alhaj/MB Media/Getty Images/Ideal Images

Σεκιούριτι σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα για να προστατεύσουν τον Κριστιάνο (vid)

Κώστας Τόπας 15:23 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 20.08.2024

Μια ομάδα Σεκιούριτι σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα, προκειμένου να προστατεύσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τους θαυμαστές, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο.

Το παραλήρημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία συνεχίζεται. Από την άφιξή του, ο Πορτογάλος σταρ έχει γίνει το επίκεντρο όλων των βλεμμάτων. Ειδικά μετά το «καρέ» τερμάτων που πέτυχε με την Αλ Νασρ την περασμένη αγωνιστική. Μία εμφάνιση που είχε ανάγκη ο «CR7», μετά το γεγονός ότι μετά την άφιξή του στην Αλ Νασρ, ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας δυσκολευόταν να πάρει αποτελέσματα στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο άλλοτε αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχώρησε από το γήπεδο συνοδευόμενος από τους ανθρώπους ασφαλείας, οι οποίοι μάλιστα σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα, προκειμένου να προστατεύσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τους θαυμαστές, κατά την αποχώρησή του. 

Βέβαια, μόλις ο 38χρονος αστέρας αντιλήφθηκε αυτή την... ιδιαίτερα προστασία, αμέσως έκανε νόημα για να του ανοίξουν χώρο και να επιβιβαστεί εν συνεχεία στο λεωφορείο της ομάδας του.