«Μη με κοιτάς έτσι!»: Τα πήρε ο Λουίς Κάστρο με ερώτηση δημοσιογράφου για την απουσία του Κριστιάνο από την αποστολή της Αλ Νασρ (vid)

«Μη με κοιτάς έτσι!»: Τα πήρε ο Λουίς Κάστρο με ερώτηση δημοσιογράφου για την απουσία του Κριστιάνο από την αποστολή της Αλ Νασρ (vid)

Κώστας Τόπας 11:46 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 14.08.2024

Εξαλλος έγινε ο Λουίς Κάστρο με δημοσιογράφο, ο οποίος τον ρώτησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την απουσία του από την αποστολή της Αλ Νασρ ενόψει της αναμέτρησης με την Αλ Ντουχάιλ για το Champions League Ασίας.

Η Αλ Νασρ ηγείται του Ομίλου Ε του Champions League της Ασίας, με μόνο νίκες και 3 βαθμούς περισσότερους από την Περσέπολις και 8 περισσότερους από τις Αλ Ντουχάιλ και Ιστικλόλ. Η ομάδα του Λουίς Κάστρο επισκέπτεται σήμερα (07/11, 22:00) την έδρα της Αλ Ντουχάιλ, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο μένει εκτός αποστολής, ματαιώνοντας τις προσδοκίες των Καταριανών. 

Και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του που αμφισβητήθηκε επίμονα λόγω της απουσίας του 38χρονου αστέρα από την αποστολή της Αλ Νασρ.

«Μην με κοιτάς έτσι. Έχω σεβασμό, όπως πάντα, για τους δημοσιογράφους, και οι δημοσιογράφοι πρέπει να έχουν σεβασμό για μένα. Αν λέω ότι ο Ρονάλντο δεν είναι ικανός να παίξει, έτσι είναι», είπε, τονίζοντας: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα με την Αλ-Ντουχάιλ επειδή είναι κουρασμένος λόγω των πολλών συμμετοχών του. Ξέρω ότι υπάρχουν αυτοί που θέλουν να τον δουν, αλλά πρέπει να ξεκουραστεί. 

Δεν είναι έτοιμος, αλλά έχουμε πολλά αστέρια. Δεν αποφάσισα να αποκλείσω τον θρύλο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά οι δυνατότητές του το αποφάσισαν. Γιατί πριν από 48 ώρες έπαιξε έναν αγώνα και πριν έπαιξε 120 λεπτά. Ο κόσμος θα ήθελε να δει τον Ρονάλντο, αλλά η Αλ Νασρ είναι μια ομάδα καλών παικτών, υπάρχει ο Μανέ, ο Μπρόζοβιτς, ο Λαπόρτ».

Ο κακοποιός που έκλεψε Μπενζεμά, Κριστιάνο και Κρόιφ δεν έχει ληστέψει το σπίτι του Μέσι γιατί τον αγαπάει
REST OF THE WORLD

11:19 - 06.11.2023

Ο κακοποιός που έκλεψε Μπενζεμά, Κριστιάνο και Κρόιφ δεν έχει ληστέψει το σπίτι του Μέσι γιατί τον αγαπάει

Ενας κακοποιός που στο παρελθόν έχει κλέψει μεταξύ άλλων τους Καρίμ Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Γιόχαν Κρόιφ αποκάλυψε ότι δεν έχει ληστέψει τον Λιονέλ Μέσι, μιας και ο Αργεντινός αστέρας είναι από τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα με την Αλ Νασρ στη Σαουδική Pro League αυτή τη σεζόν, με 21 γκολ σε 22 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.