Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Κριστιάνο: Τέσσερα γκολ σε τέσσερις ημέρες και 154 πέναλτι καριέρας (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Κριστιάνο: Τέσσερα γκολ σε τέσσερις ημέρες και 154 πέναλτι καριέρας (vids)

Κώστας Τόπας 08:42 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 14.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση κι αυτό φρόντισε να το δείξει ξανά στον αγώνα της Αλ Νασρ κόντρα στην Αλ Σαμπάμπ, καθώς ο Πορτογάλος σκόραρε το τέταρτό του γκολ σε ισάριθμες ημέρες.

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αφού πέτυχε χατ τρικ -και ασίστ- στη νίκη με 5-0 της Αλ Νασρ επί της Αλ Φατέχ, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, ο Πορτογάλος αστέρας βρήκε ξανά δίχτυα και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να πάρει τη νίκη με 4-0 κόντρα στην Αλ Σαμπάμπ.

Ο Κριστιάνο πήρε φανέλα βασικού έχοντας φυσικά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο. Μόλις στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, ο CR7 μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει. Για 153η φορά λοιπόν, ο Κριστιάνο σκοράρει από τη «λευκή» βούλα κι έκανε το 1-0 για την ομάδα του, ξεπερνώντας τα mind games του αντίπαλου γκολκίπερ. Με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα για την Αλ Νασρ στο 38'.

Στο 40’ ήταν η ώρα να μοιράσει ασίστ στον Σαντιό Μανέ, ο οποίος με τελείωμα πέφτοντας, ανέβασε τον δείκτη στο 3-0. Στο 63' η Αλ-Νασρ πήρε και τρίτο πέναλτι έπειτα από χέρι σε σουτ του Γκαρέεμπ. 

Ο Κριστιάνο δεν ανέλαβε την εκτέλεση, καθώς θέλησε να δώσει την μπάλα στον παίκτη που το κέρδισε, αλλά εκείνος την έστειλε στο δοκάρι. Στο 80’ ο Γκανάμ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 από κοντά έπειτα από κεφαλιά του Ρονάλντο στο δοκάρι.