Κριστιάνο Ρονάλντο: «Υπέροχο συναίσθημα...»
i

© ss cosmote tv

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Υπέροχο συναίσθημα...»

Sportal newsroom 10:05 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 20.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έκρυψε τη χαρά του για τα τέσσερα γκολ που σημείωσε στο ματς της Αλ Νασρ με την Αλ Ουεντά ξεπερνώντας τα 500 σε αγώνες πρωταθλήματος.

Ακόμη ένα ρεκόρ σημείωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέτυχε τέσσερα γκολ στον αγώνα της Αλ Νασρ με την Αλ Ουεντά ξεπερνώντας τα 500 σε αγώνες πρωταθλήματος.

Ο 38χρονος ποδοσφαιριστής θα έχει την ευκαιρία να πετύχει περισσότερα τέρματα αφού το επίπεδο του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας είναι πολύ πιο χαμηλό από εκείνα που είχε συνηθίσει να αγωνίζεται μέχρι πριν λίγο καιρό.

«Υπέροχο συναίσθημα που σκόραρα τέσσερα γκολ και έφτασα τα 500 τέρματα σε αγώνες πρωταθλήματος σε μια πολύ καλή νίκη της ομάδας», ανέφερε σε ανάρτησή του στο instagram ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πετύχει τα περισσότερα τέρματα στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος έχει πετύχει 311 τέρματα στη La Liga, 103 στην Premier League, 81 στη Serie A και 3 στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.