Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε σε κάμεραμαν να μην κάνει ζουμ στο πρόσωπό του γιατί φαινόντουσαν οι ρυτίδες του
i

©print screen

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε σε κάμεραμαν να μην κάνει ζουμ στο πρόσωπό του γιατί φαινόντουσαν οι ρυτίδες του

Δημήτρης Χούπης 11:26 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 14.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήθελε να δείξει ότι... μεγαλώνει, ζητώντας από έναν κάμεραμαν να μην κάνει ζουμ στο πρόσωπό του γιατί φαινόντουσαν οι ρυτίδες του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι 38 χρονών αλλά συνεχίζει κανονικά να παίζει ποδόσφαιρο, ενώ δείχνει συνεχώς πως είναι σε τρομερή φόρμα. Στην πρώτη του χρονιά στη νέα του ομάδα την Αλ Νασρ ο Πορτογάλος βρήκε δίχτυα 14 φορές σε 19 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. 

Ο ίδιος πάντως δείχνει ότι δεν σκοπεύει να σταματήσει σύντομα το ποδόσφαιρο. Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας κατάλαβε πως δεν μπορεί να είναι για πάντα νέος. Αφού συνεννοήθηκε με έναν κάμεραμαν να μην κάνει κοντινό στο πρόσωπό του. 

Συγκεκριμένα ο CR7 έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ισλανδία και λίγο πριν ξεκινήσουν οι ερωτήσεις, ο Ρονάλντο  έκανε πλάκα σε όσους ήταν πίσω από τις κάμερες να μην κάνουν ζουμ στο πρόσωπό του. Ο λόγος ήταν να μην φανούν οι... ρυτίδες που έχει. «Όχι πολύ κοντά! Πάρα πολλές ρυτίδες!», είπε αστειευόμενος δείχνοντας το πρόσωπό του. 

Ο 38χρονος στον αγώνα με την Ισλανδία έβαλε το νικητήριο, όπως αποδείχτηκε, γκολ, ενώ την ίδια ώρα έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ. Πιο αναλυτικά έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στις εθνικές ομάδες, έχοντας 200 εμφανίσεις. Μάλιστα πριν από το παιχνίδι πήρε το βραβείο Γκίνες. 

Μετά τις υποχρεώσεις του και με την Πορτογαλία ο CR7 αποφάσισε να κάνει διακοπές με την οικογένειά του. Όντας λάτρης της θάλασσας ο Πορτογάλος βρίσκεται στη Σαρδηνία με ένα γιοτ. Το οποίο έχει έχει πέντε καμπίνες, έξι μπάνια και μια κουζίνα. Πρόκειται για μια επένδυση που κοστίζει εφτά εκατομμύρια δολάρια.