Κριστιάνο: «Θα συνεχίσω να παίζω μέχρι να μου πουν τα πόδια μου "τελείωσες"» (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Κριστιάνο: «Θα συνεχίσω να παίζω μέχρι να μου πουν τα πόδια μου "τελείωσες"» (vid)

Κώστας Τόπας 09:12 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:17 - 14.08.2024

Διατεθειμένος να συνεχίσει να αγωνίζεται είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά το γεγονός ότι διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε δύο φορές καθώς η Αλ Νασρ κέρδισε την Αλ Αχλί με 4-3. Ο Πορτογάλος αστέρας έφτασε τα εννέα τέρματα σε έξι παιχνίδια τη φετινή σεζόν στη Σαουδική Λίγκα και συνεχίζει τη διαδρομή του για περισσότερα γκολ, διανύοντας το 38ο έτος της ηλικίας του. Στο τέλος του παιχνιδιού, εξήρε την απόδοση της ομάδας και τόνισε ότι έχει μεγάλο κίνητρο για τη συνέχεια της καριέρας του.

«Εξακολουθώ να αγαπώ το ποδόσφαιρο ακόμα και στην ηλικία μου. Μου αρέσει να παίζω, να βάζω γκολ και να κερδίζω παιχνίδια. Θα συνεχίσω μέχρι τα πόδια μου να μου πουν "Κριστιάνο, τελείωσε". Νιώθω καλά, μπορώ ακόμα να βοηθήσω την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

Ο Ρονάλντο σκόραρε στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης, και διπλασίασε τα τέρματά του στο 52ο, μετά από ασίστ του Βραζιλιάνου Ταλίσκα, που σημείωσε κι αυτός δύο γκολ, στο 17ο και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. 

Μετά από αυτή τη νίκη, η Αλ Νασρ παραμένει στην πέμπτη θέση της Σαουδικής Αραβικής Λίγκας, με 15 βαθμούς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ένα μέλος της Ομοσπονδίας Αθλητικών Μέσων της Σαουδικής Αραβίας μετέδωσε μια σημαντική δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου δήλωσε την επιθυμία του να τελειώσει την καριέρα του με την Αλ Νασρ. Μάλιστα, η απόφαση του Ρονάλντο να μην παίξει ξανά στην Ευρώπη «σόκαρε» τον κόσμο του ποδοσφαίρου.