Απίστευτη ματσάρα με τέσσερα γκολ αλλά χωρίς νικητή ανάμεσα σε Κροατία και Αλβανία

Απίστευτη ματσάρα με τέσσερα γκολ αλλά χωρίς νικητή ανάμεσα σε Κροατία και Αλβανία

Δημήτρης Χούπης 17:58 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 19.06.2024

Σε μια απίστευτη ματσάρα στο Αμβούργο Κροατία και Αλβανία ήρθαν ισόπαλες 2-2 για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Euro 2024.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι στο Αμβούργο Κροατία και Αλβανία ήρθαν ισόπαλες 2-2 για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Euro 2024. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες έχουν από έναν βαθμό, ενώ Ισπανία και Ιταλία είναι στις δύο πρώτες θέσεις με τρεις βαθμούς, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο, το μεταξύ τους.

Στο πρώτο μέρος οι Κροάτες μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η Αλβανία άνοιξε το σκορ στο 10ο μόλις λεπτό. Ο Ασάνι έβγαλε μια ωραία σέντρα, ο Λάτσι πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στη συνέχεια η Κροατία πίεσε για την ισοφάρισε, αλλά αυτή οι απείλησαν ήταν οι παίκτες του Σιλβίνιο.

Στο 30ο λεπτό ο Μόντριτς έκανε λάθος, ο Ασλάνι βγήκε τετ α τετ με τον Λιβάκοβιτς, αλλά ο τερματοφύλακας της Φενέρμπαχτσε απέκρουσε. Στο 45' η Αλβανία είχε και τη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία με τον Μιτάι, ο οποίος έπιασε ανενόχλητος μια κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας των Κροατών, αλλά ο Λιβάκοβιτς μπλόκαρε εύκολα.

Στο δεύτερο μέρος η Κροατία ανέβασε... στροφές πίεσε και είχε μια καλή στιγμή με τον Πέτκοβιτς, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Στρακόσα απέκρουσε. Στη συνέχεια οι παίκτες του Ζλάτκο Ντάλιτς είχε μερικές καλές στιγμές, αλλά ο Αλβανός γκολκίπερ είχε «απαντήσεις».

Μέσα σε τρία λεπτά όμως η Κροατία γύρισε το παιχνίδι. Στο 73' ο Κράμαριτς με μία ωραία ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή, έκανε το 1-1. Τρία λεπτά μετά οι παίκτες του Ντάλιτς έκλεψαν την μπάλα στο κέντρο, βγήκαν στην κόντρα, ο Σούσιτς σούταρε η μπάλα κόντραρε στον Γκιασούλα και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όμως ο Γκιασούλα, με ένα πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-2 και έδωσε στην Αλβανία τον βαθμό της ισοπαλίας.

⚽️Όλοι Euro LIVE με τις απογευματινές αναμετρήσεις της Τετάρτης και το Σκωτία - Ελβετία