Κροίσος σεΐχης έχασε το μυαλό του με δημοσιογράφο του ESPN (vid)
i

Σοφία Μαρτίνεζ / Print screen

Κροίσος σεΐχης έχασε το μυαλό του με δημοσιογράφο του ESPN (vid)

Πάνος Μαλακτάρης • 15:22 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 20.08.2024

Δείτε το «δωράκι» που την περίμενε όταν στάθηκε να θαυμάσει το πολυτελές του αυτοκίνητο

Το ότι έχουν χυθεί τόνοι από μελάνι-και έχουν αντίστοιχα «σπάσει πληκτρολόγια» στην πιο digital εποχή-αναλύοντας και τονίζοντας το πόσα χρήματα έχουν, και πόσο απολαμβάνουν να τα επιδεικνύουν οι μεροκαματιάρηδες-εεε, συγγνώμη, λάθος, οι σεΐχηδες της Μέσης Ανατολής, είναι λίγο πολύ γνωστό.

Και θα αναρωτιέται κανείς τι νέο πάλι κεφάλαιο μπορεί να μας ώθησε να γράψουμε ακόμη ένα παρόμοιο κείμενο. Ωστόσο οι ίδιοι με τα-συμπαθητικά εν πολλοίς- καμώματά τους είναι που τραβάνε συνεχώς τα βλέμματα και το ενδιαφέρον του κόσμου.

Πάμε στο θέμα μας λοιπόν. Η ανταποκρίτρια του ESPN στο Κατάρ Σοφία Μαρτίνεζ έκανε ένα ρεπορτάζ στους δρόμους της Ντόχα, όταν την εντόπισε το «ραντάρ» του ευκατάστατου ντόπιου κυρίου. Αρχικά την προσκάλεσε να ανοίξει την πόρτα και να καθίσει στο κάθισμα της Λαμποργκίνι του, απολαμβάνοντας το εσωτερικό του πολυτελούς οχήματος.

Η έκπληξη ωστόσο ήρθε στα αμέσως επόμενα δευτερόλεπτα, όταν της είπε να πάρει στα χέρια της ένα μικρό μαύρο κουτί σαν δώρο, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. «Είναι όντως για μένα;», ρώτησε η Σοφία, για να λάβει καταφατική απάντηση.

@urbanaplayfm HASTA SIEMPRE, @sofimmartinez. FUE UN GUSTO CONOCERTE 🥲 La perdimos a cambio de un regalo de un qatarí millonario 🤌🏼 #qatar #mundial #argentina ♬ original sound - UrbanaPlayFm

Βγαίνοντας από το αμάξι και μέσα σε γέλια από τους παρευρισκόμενους συναδέλφους της, το ανοίγει για να βρει μέσα ένα πανάκριβο πολυτελές smartphone. Οι συνάδελφοί της συνέχισαν το πείραγμα λέγοντάς της πως, «από εδώ και στο εξής, η κυβέρνηση του Κατάρ θα σε παρακολουθεί!», πριν γελάσουν όλοι μαζί.

Το αν τελικά αποδέχτηκε το ταπεινό δωράκι του σεΐχη η Λατίνα ρεπόρτερ δεν επιβεβαιώνεται, ωστόσο ήταν ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα της σταθερής και αμείωτης έκφρασης θαυμασμού της ντόπιας «ελίτ» απέναντι στις εντυπωσιακές παρουσίες που έχουν αυτό το διάστημα κατακλύσει τα μέρη τους.