Ο Κρόος παρακάλεσε για τη «Χρυσή Μπάλα» με τον δικό του τρόπο: «Εσείς μπορείτε να την πάρετε του χρόνου»

Τόνι Κρόος

i

©imago

Ο Κρόος παρακάλεσε για τη «Χρυσή Μπάλα» με τον δικό του τρόπο: «Εσείς μπορείτε να την πάρετε του χρόνου»

Δημήτρης Χούπης 14:31 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:31 - 05.09.2024

Ο Τόνι Κρόος βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους για τη Χρυσή Μπάλα και με ένα ποστ στα social media παρακάλεσε να... του τη δώσουν με έναν αστείο και ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Τόνι Κρόος εδώ και αρκετούς μήνες είχε κάνει γνωστό ότι μετά το τέλος της σεζόν που μας πέρασε θα αποσύρονταν από το ποδόσφαιρο. Ο 34χρονος έκλεισε την καριέρα του με ιδανικό τρόπο, αφού κατέκτησε το Champions League και τη La Liga με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ με τη Γερμανία δεν είχε αίσιο τέλος, αφού αποκλείστηκε από την Ισπανία στα προημιτελικά του Euro.

Ο Γερμανός ακόμα, έμαθε ότι βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους για τη Χρυσή Μπάλα και μαζί με αυτόν είναι άλλοι έξι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας». Ο Καρβαχάλ, ο Εμπαπέ, ο Βινίσιους, ο Μπέλιγχαμ, ο Ρούντιγκερ και ο Βαλβέρδε.

Τίτλος, κριτική και τρία γκολ: Ο δύσκολος «μήνας του μέλιτος» του Εμπαπέ με τη Ρεάλ
LA LIGA

09:32 - 03.09.2024

Τίτλος, κριτική και τρία γκολ: Ο δύσκολος «μήνας του μέλιτος» του Εμπαπέ με τη Ρεάλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έκλεισε σχεδόν ένα μήνα ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και δεν κύλησαν όλα ιδανικά στα πρώτα του βήματα, ο Γάλλος αστέρας έχει ήδη ένα τρόπαιο και τρία γκολ με τη φανέλα των Μαδριλένων.

Κάπως έτσι με ένα ποστ στα social media o Γερμανός, παρακάλεσε τους συμπαίκτες του με ένα ιδιαίτερο και αστείο τρόπο να του δώσουν τη Χρυσή Μπάλα. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία που βρίσκονται και οι εφτά μαζί και έγραψε, «Εσείς οι έξι μπορείτε να την πάρετε και του χρόνου».

Μάλιστα αυτό δεν ήταν το μόνο... χτύπημα του Κρόος, ο οποίος ανέβασε και στο twitter ένα ποστ, στο οποίο... ευχαρίστησε τους αρμόδιους για τη Χρυσή Μπάλα που του θύμισαν ότι έχει αποσυρθεί.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!