Κρόος: «Ο παππούς μου με συμβούλεψε να παίξω στη Ρεάλ για έναν ακόμη χρόνο και μετά να πάω διακοπές»

Τόνι Κρόος

i

PrtScr

Κρόος: «Ο παππούς μου με συμβούλεψε να παίξω στη Ρεάλ για έναν ακόμη χρόνο και μετά να πάω διακοπές»

Κώστας Τόπας 08:05 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:37 - 13.08.2024

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος μίλησε στον γερμανικό Τύπο για την επιστροφή του στα «πάντσερ» μετά από 990 ημέρες αλλά και για το μέλλον του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τόνι Κρόος ανακοίνωσε το τέλος του από την εθνική Γερμανίας στις 2 Ιουλίου 2021, μετά την τελευταία του συμμετοχή στο Euro του 2020 στον αγώνα των «16» με την Aγγλία. 990 ημέρες αργότερα, ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στο ρόστερ της εθνικής του ομάδας για να προετοιμαστεί για τους δύο φιλικούς αγώνες με τη Γαλλία και την Ολλανδία πριν τις υποχρεώσεις των «πάντσερ» στον Όμιλο Α του Euro 2024 (Γερμανία, Σκωτία, Ουγγαρία και Ελβετία).

«Ανυπομονώ να πάρω μέρος σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν νομίζω πως έχω ανάγκη να αποδείξω κάτι σε κάποιον. Όταν ο ομοσπονδιακός προπονητής με ρώτησε εάν ήθελα να συμμετέχω σε αυτή τη διοργάνωση, σκέφτηκα αμέσως ότι θα μπορούσα να βοηθήσω την εθνική Γερμανίας. Έθεσα στον εαυτό μου αυτή την ερώτηση και απάντησα ο ίδιος ότι μπορώ να βοηθήσω. Το ίδιο σκέφτεται και ο προπονητής και συνεπώς ήταν μία απόφαση που πήραμε μαζί», ανέφερε αρχικά ο Κρόος για την επιστροφή του στην εθνική Γερμανίας κι έπειτα σχολίασε το μέλλον του στη Ρεάλ.

«Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον σύλλογο. Θα δούμε, έχουμε ακόμα να μιλήσουμε, θα συζητήσουμε. Είμαστε ακόμα στη φάση των αποφάσεων. Είμαι στην Ρεάλ εδώ και πάρα πολύ καιρό, δεν μπορούν να υπάρχουν προβλήματα μεταξύ μας. Και οι δύο πλευρές είναι ήρεμες, η σεζόν πηγαίνει καλά. Θα βρούμε μία ικανοποιητική λύση για όλους», τόνισε ο Κρόος ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το ρόλο που έπαιξε ο παππούς του για το μέλλον της καριέρας του.

«Πρώτα έπρεπε να τον πείσω (σ.σ για την επιστροφή στην εθνική ομάδα). Έχει ήδη ζητήσει μια φανέλα της Γερμανίας. Με συμβούλεψε να παίξω έναν ακόμη χρόνο για τη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά να πάω διακοπές το καλοκαίρι. Τώρα άλλαξα γνώμη. Τώρα συμφωνεί», σημείωσε ο 34χρονος διεθνής χαφ, ο οποίος μίλησε για τους στόχους των «πάντσερ» ενόψει Euro.

«Τυπικά για εμάς στόχος είναι πάντα η επιτυχία. Θέλουμε να επιστρέψουμε σε αυτό. Οι γερμανικές αρετές, όπως η θέληση για τρέξιμο και η επιθετικότητα, είναι σημαντικές. Αλλά αυτές οι αρετές είναι η βασική προϋπόθεση για να σκεφτόμαστε τη νίκη. Αυτό πρέπει να είναι το βάση για εμάς και στη συνέχεια να αναπτύξουμε άλλες λύσεις για το πώς θέλουμε να νικήσουμε τις ομάδες», κατέληξε ο αστέρας της Ρεάλ.