Ξεκίνησε το «ασπρόμαυρο» κονβόι για την Πόλη

Ξεκίνησε το «ασπρόμαυρο» κονβόι για την Πόλη

Μάνος Τσαλγατίδης 09:23 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 25.09.2024

Στο δρόμο για την Κωνσταντινούπολη ο κόσμος του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται σήμερα στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Γαλατασαράι για την αγωνιστική του όμιλου του Europa League.

Οι «ασπρόμαυροι» προφανώς δεν θα είναι μόνοι σε αυτό τόσο σημαντικό παιχνίδι, αλλά θα έχουν την υποστήριξη 2000 και πλέον φίλων τους.

Το κομβόι με τα λεωφορεία έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς θα πρέπει να βρίσκεται μέχρι τις 14:00 την Τετάρτη (25.09) στα Ύψαλα, προκειμένου να φτάσει στο δεύτερο σημείο ελέγχου στην περιοχή Σίλιβρι, όπου από εκεί το τελευταίο λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 17:00 για το γήπεδο.

Φίλοι του ΠΑΟΚ από όλοι την Ελλάδα βρίσκονται μέσα στα λεωφορεία, προκειμένου να βρεθούν στην Πόλη για να στηρίξουν το σύνολο του Λουτσέσκου.

Οι εκδρομείς που θα μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη με ιδιωτικά οχήματα θα πρέπει να εξασφαλίσουν πάρκινγκ για το όχημα τους και στη συνέχεια να μεταβούν στην πλατεία Σουλταναχμέτ, από όπου θα αναχωρήσουν με δημοτικά λεωφορεία για το γήπεδο στις 18:30.Στους κατόχους εισιτηρίων 1st Class θα έρθει email, στην διεύθυνση που δήλωσαν κατά την αγορά του εισιτηρίου, με ειδικές οδηγίες.

Πρέπει να σημειωθεί πως τα λεωφορεία των φίλων του ΠΑΟΚ δεν θα μπουν στην Πόλη, αλλά θα κατευθυνθούν απευθείας στο γήπεδο της Γαλατασαράι, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε... ταραχή, ενώ με τη λήξη του αγώνα ο κόσμος θα επιβιβαστεί σε αυτά και θα επιστρέψει πίσω.