Ξένο σώμα για την Μπενφίκα ο Μεϊτέ

Σουαλιχό Μεϊτέ

i

Σουαλιχό Μεϊτέ/©Intime

Ξένο σώμα για την Μπενφίκα ο Μεϊτέ

Μάνος Τσαλγατίδης 21:14 - 05.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:25 - 05.07.2024

Σημαντική εξέλιξη με τον Γάλλο χαφ που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ

Ο Σουαλιό Μεϊτέ ακόμη δεν έχει πάρει την απόφαση για το μέλλον του, ωστόσο η Μπενφίκα φρόντισε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στον Γάλλο χαφ, που θεωρείται ξένο σώμα για τους Πορτογάλους.

Οι «Αετοί» της Λισαβόνας ανακοίνωσαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα πάρουν μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το όνομα του Μεϊτέ απουσίαζε.

Μια κίνηση που δείχνει την μεγάλη επιθυμία της Μπενφίκα να απαλλαγεί από τον Σουαλιό Μεϊτέ, ο οποίος διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο επιστροφής του.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες η πλευρά του 30χρονου χαφ επικοινώνησε με άνθρωπο του ΠΑΟΚ προσπαθώντας να εξηγήσει πως έχει η κατάσταση και θέλοντας να δείξει ότι δεν έχει ξεγράψει τον Δικέφαλο και τη Θεσσαλονίκη.

Ο Γάλλος ψάχνει αυτή την εποχή ένα μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο θα είναι το τελευταίο μεγάλο της καριέρας του και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.

Σ΄ αυτή τη φάση προτιμούσε να ξεκινήσει προετοιμασία με την Μπενφίκα κι αν δεν βρει το συμβόλαιο που ψάχνει, ήθελε να ξέρει αν η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι ανοιχτή. Ωστόσο, πλέον αυτό αλλάζει, καθώς η Μπενφίκα των θεωρεί ξένο σώμα.