Κβαρατσχέλια: «Όνειρο η συμμετοχή στο Euro, ήρθαμε να αφήσουμε το σημάδι μας»

Κβίτσα Κβαρατσχέλια

i

©intime

Κβαρατσχέλια: «Όνειρο η συμμετοχή στο Euro, ήρθαμε να αφήσουμε το σημάδι μας»

Δημήτρης Χούπης 13:19 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 13.06.2024

Η Γεωργία μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της στο Euro και ο σταρ της ομάδας, Κβίτσα Κβαρατσχέλια ανυπομονεί για το πρώτο παιχνίδι με την Τουρκία.

Η Γεωργία πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Euro, αφήνοντας εκτός την Ελλάδα στον τελικό των playoffs του Nations League. Σταρ της ομάδας είναι ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στο επίσημο σάιτ της UEFA, τόνισε την επιθυμία του για την πρεμιέρα με την Τουρκία.

Υπενθυμίζεται ότι η Γεωργία έχει δύσκολο έργο, καθώς είναι σε όμιλο με Τουρκία, Πορτογαλία και Τσεχία.

Αναλυτικά όσα είπε ο σταρ της Νάπολι:

«Το να αποτελούμε κομμάτι ενός τόσο σημαντικού τουρνουά ήταν το πιο μεγάλο όνειρο κάθε Γεωργιανού και για όλους εμάς που το πετύχαμε, εκείνη η ημέρα ήταν πιο ευτυχισμένοι.

Όμως δεν ήρθαμε εδώ μόνο για να συμμετέχουμε, θέλουμε να αφήσουμε το σημάδι μας στο Euro 2024 για να γράψουμε μία νέα σελίδα στην ιστορία. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν.

Το ότι είμαι ηγέτης αυτής της ομάδας συνιστά μία πολύ μεγάλη ευθύνη και είμαι ευγνώμων που η δουλειά μου εκτιμάται. Είναι πολλοί οι Γεωργιανοί που θα μπορούσαν να γίνουν οι καλύτεροι παίκτες της χώρας.

Είναι χαρά για μένα το ότι συμμετέχω στο Euro 2024, αυτές είναι αξέχαστες στιγμές που θα τις θυμόμαστε για όλη τη ζωή μας»