Χαμόγελα, φωτογραφίες και... κέφια πριν τη συνέντευξη για τον Γαλανόπουλο
i

intime

Χαμόγελα, φωτογραφίες και... κέφια πριν τη συνέντευξη για τον Γαλανόπουλο

Sportal newsroom 00:02 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 14.08.2024

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος μετά τη λήξη της αναμέτρησης και φωτογραφήθηκε με ανθρώπους της ΑΕΚ, πριν κάνει δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV.

Η ΑΕΚ πέτυχε τεράστια νίκη με 2-1 κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος, πέτυχε το χρυσό γκολ της αναμέτρησης στο 90', βρίσκοντας δίχτυα για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2021.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος συγκλόνισε και στον πανηγυρισμό του. Ο Έλληνας παίκτης αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον Μιχάλη Κατσούρη, που δολοφονήθηκε πριν από λίγες μέρες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Έλληνας μέσος είχε κέφια και φωτογραφήθηκε με ανθρώπους της ΑΕΚ πριν κάνει δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV, ενώ ξεστόμισε και την... επική ατάκα «σαν τον Ρουβά με έχεις κάνει», απευθυνόμενος μάλλον στο φωτογράφο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γαλανόπουλου

«Είχα ένα προαίσθημα πως αν παίξω θα βάλω γκολ. Δεν ήξερα πως θα πανηγυρίσω. Δεν το έκανα για να προκαλέσω τον αντίπαλο. Ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω», είπε για τον πανηγυρισμό του στο γκολ.

«Θα εστιάσω μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στην άκρη για δικούς μου λόγους. Δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη. Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία. Δεν έχει όμως τελειώσει κάτι, έχουμε και δεύτερο παιχνίδι», τόνισε στην αρχή ο Κώστας Γαλανόπουλος.

«Δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από δικαιολογίες. Δεν ήμασταν όπως έπρεπε για διάφορους λόγους. Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια με τον προπονητή στο ημίχρονο και αλλάξαμε κάποιες λεπτομέρειες», είπε ο Έλληνας μέσος για το τι άλλαξε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος αποκάλυψε τι τους είπε στα αποδυτήρια ο Ματίας Αλμέιδα. «Ότι είναι ικανοποιημένος από το χαρακτήρα που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πως δεν έχει τελειώσει τίποτα, όπως είπε κι εγώ», τόνισε ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης.

 «Με τον κόσμο στο πλευρό μας είμαστε ανίκητοι. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Να αφήσουμε τα πάντα απ’ έξω γιατί μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ», κατέληξε ο Κώστας Γαλανόπουλος.