Ξεκούραση στη Νάξο για Μανωλά: «Κοκτέιλ καρπούζι! Μιάουυυ!» (vid)

Ξεκούραση στη Νάξο για Μανωλά: «Κοκτέιλ καρπούζι! Μιάουυυ!» (vid)

Sportal newsroom 21:31 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 14.08.2024

Τις διακοπές του στη Νάξο απολαμβάνει ο Κώστας Μανωλάς που βρήκε την ευκαιρία να το ρίξει έξω.

Ο Κώστας Μανωλάς απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στη Νάξο. Ο πρώην διεθνής αμυντικός βρίσκεται σε διακοπές στον τόπο καταγωγής του και το έριξε λίγο έξω.

Σε story που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πίνει κοκτέιλ καρπούζι. Είναι, μάλιστα, τόσο ωραίο αυτό που πίνει που βγάζει έναν ήχο ικανοποίησης.

Ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε από τον Ολυμπιακό τον Δεκέμβριο για τη Σάρτζα. Με την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πραγματοποίησε 18 συμμετοχές χωρίς να σημειώσει γκολ. Κατέκτησε με την ομάδα του τέσσερα τρόπαια τη φετινή σεζόν.

Ο Κώστας Μανωλάς ξεκίνησε την καριέρα του στον Θρασύβουλο και στη συνέχεια μεταγράφηκε στην ΑΕΚ. Από την Ένωση βρέθηκε στον Ολυμπιακό κι από εκεί στη Ρώμα όπου αγωνίστηκε για πέντε χρόνια. Το highlight της καριέρας του στους «τζιαλορόσι ήταν το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπαρτσελόνα τον Μάρτιο του 2018, που έστειλε την ομάδα της Ρώμης στα ημιτελικά του Champions League.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Μανωλάς μεταγράφηκε στη Νάπολι και δυόμιση χρόνια αργότερα επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Στην καριέρα του έκανε κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας αλλά και ένα Κύπελλο Ιταλίας με τη Νάπολι.