Ο Κώστας Μπακογιάννης στο λόφο του Φιλοπάππου με χαρταετό «Παναθηναϊκός»

Κώστας Μπακογιάννης

i

© instagram.com/kostasbakoyannis

Ο Κώστας Μπακογιάννης στο λόφο του Φιλοπάππου με χαρταετό «Παναθηναϊκός»

Πάνος Μαλακτάρης • 15:35 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 20.08.2024

O εν ενεργεία δήμαρχος Αθηναίων δεν έκρυψε για ακόμη μία φορά τις προτιμήσεις του αναφορικά με το χώρο του αθλητισμού, πετώντας έναν χαρταετό του Παναθηναϊκού σε σημερινές εκδηλώσεις για τη Σαρακοστή.

Καθαρά Δευτέρα σήμερα, αργία για τον περισσότερο κόσμο και ευκαιρία για τήρηση των ηθών και εθίμων, ως είθισται. Την ευκαιρία δεν έχασε και ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος παρέα με τη σύζυγό του Σία Κοσιώνη και τα παιδιά τους, έκανε την εμφάνισή του στο λόφο του Φιλοπάππου, παραδοσιακό σημείο συγκέντρωσης των Αθηναίων από πολύ παλιά για τον εορτασμό της έναρξης της Σαρακοστής. 

Ανάμεσα σε πλήθος κόσμου που επίσης έσπευσε να γιορτάσει τα κούλουμα στο ίδιο σημείο, ο κύριος Μπακογιάννης φωτογραφήθηκε περιχαρής να πετά έναν χαρταετό με τα χρώματα και το σήμα του Παναθηναϊκού, ομάδα της οποίας ποτέ δεν έκρυψε πως είναι φίλαθλος. Το κλίμα όπως συνήθως συμβαίνει ήταν πολύ καλό, με τον καιρό πάντως να μη βοηθά και τόσο. Τουλάχιστον δεν είχαμε βροχή, οπότε το σκηνικό με το αεράκι και την ελαφριά ψύχρα ήταν θα λέγαμε μέσα στο κλίμα των ημερών. Θυμίζουμε παράλληλα, πως ο κύριος Μπακογιάννης έχει δείξει καλά αντανακλαστικά ως προς το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί την πράσινη οικογένεια εδώ και δεκαετίες. Πρόσφατα μάλιστα έλαβε χώρα η επικύρωση της δημοπράτησης για τη μελέτη και κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως η μόνη έγκυρη προσφορά προέρχεται από την κοινοπραξία των ΓΕΚ Τέρνα – ΑΚΤΩΡ – Μυτιληναίος, τριών μεγάλων ονομάτων στο χώρο των κατασκευών. 

Πρόσφατα μάλιστα είχε δηλώσει σε εκδήλωση για τον εορτασμό των 115 χρόνων από την ίδρυση του Παναθηναϊκού: «Η διπλή ανάπλαση έχει φύγει από τη θεωρία και γίνεται πράξη. Χτες το πρωί ανοίξαμε τις προσφορές. Μία δυνατή κοινοπραξία, οι τρεις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να φτιάξουν το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας. Μέσα στους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν και οι πρόδρομες εργασίες με τις πρώτες μπουλντόζες να μπαίνουν στον χώρο του γηπέδου. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί από την πρώτη στιγμή πιστέψατε ότι μπορούμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό. Από την πρώτη στιγμή πιστέψατε στο όνειρο».