Επεισόδια μεταξύ των οπαδών στο ημίχρονο του Σπάρτακος Γραικοχωρίου - ΠΑΣ Γιάννινα

Επεισόδια μεταξύ των οπαδών στο ημίχρονο του Σπάρτακος Γραικοχωρίου - ΠΑΣ Γιάννινα

Sportal newsroom 17:55 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:55 - 08.09.2024

Επεισόδια μεταξύ των οπαδών προκλήθηκαν στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Σπάρτακου Γραικοχωρίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Σκηνές πανικού προκλήθηκαν σε αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση Σπάρτακος Γραικοχωρίου - ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν μπροστά στο σκορ με 5-0 με τη λήξη του ημιχρόνου.

Κατά την ανάπαυλα όμως υπήρξε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Πιο αναλυτικά, οι φίλοι της ομάδας του ΠΑΣ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν προς το μέρος των αντίπαλων οπαδών.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Αμέσως οι οπαδοί του Σπάρτακου ξεκίνησαν να πετούν μπουκάλια στους αντίπαλους φιλάθλους. Ωστόσο η κατάσταση δεν πήρε παραπάνω διαστάσεις, με τους φίλους του «Άγιαξ της Ηπείρου» να φεύγουν και να γυρίζουν στη δική τους κερκίδα.