Η ΕΛ. ΑΣ. ζήτησε την αναβολή δύο αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στις 30 Οκτωβρίου

Η ΕΛ. ΑΣ. ζήτησε την αναβολή δύο αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στις 30 Οκτωβρίου

Sportal newsroom 22:08 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:11 - 16.10.2024

Η Ελληνική Αστυνομία ζήτησε την αναβολή δύο εκ των τεσσάρων αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson οι οποίοι θα γίνουν στις 30 Οκτωβρίου.

Όπως όλα δείχνουν δύο παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson θα αναβληθούν. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί όλοι οι αγώνες των πέντε μεγάλων, οι οποίοι θα γίνουν μάλιστα στην Αττική. Κάπως έτσι η Ελληνική Αστυνομία για λόγους ασφαλείας ζήτησε την αναβολή δύο εξ αυτών.

Πρόκειται για το Αιγάλεω - ΠΑΟΚ, Ατρόμητος - Παναθηναϊκός, ΑΕΚ - Άρης και Athens Kallithea - Ολυμπιακός. Την ίδια μέρα θα γίνει στο ΟΑΚΑ και ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν για τη Euroleague.

Το πρώτο παιχνίδι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναβληθεί είναι αυτό του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό μιας και την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ στην Αγγλία. Κι αυτό για να πάνε οι παίκτες και οι άνθρωποι της ομάδας στην Αγγλία για να τιμήσουν τη μνήμη του συμπαίκτη τους.

Όσον αφορά το δεύτερο παιχνίδι που μπορεί να αναβληθεί μοιάζει πιο πιθανό να είναι αυτό της Athens Kallithea με τον Ολυμπιακό. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι τόσο ο Άρης όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν ήδη κλείσει τα εισιτήριά τους για την Αθήνα.