Νέο σκορ – μαμούθ στο Κύπελλο με τον ΠΑΣ Γιάννινα να επικρατεί 11-0!
i

©intime

Νέο σκορ – μαμούθ στο Κύπελλο με τον ΠΑΣ Γιάννινα να επικρατεί 11-0!

Δημήτρης Χούπης • 18:44 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:44 - 08.09.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, νικώντας με το σκορ... μαμούθ (11-0) απέναντι στον Σπάρτακο Γραικοχωρίου.

Μετά το 14-0 της Κηφισιάς απέναντι στον Διαγόρα Ικαρίας, ήρθε η σειρά του ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει μια ευρεία νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Η ομάδα των Ιωαννίνων σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι επικράτησε με 11-0 του Σπάρτακου Γραικοχωρίου και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «32» του θεσμού.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μάλιστα στο ημίχρονο βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 5-0. Η αρχή έγινε στο 2' με τον Χέινριχ, ο οποίος σκόραρε άλλα τρία τέρματα. Μπακαδήμας, Τζίνο, Χέινριχ και ένα αυτογκόλ διαμόρφωσαν το σκορ ημιχρόνου. Σ

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του ΠΑΣ πάτησαν κι άλλο το... γκάζι και βρήκαν άλλα έξι γκολ. Σόρια, Χέινριχ, Λεό και Νικολίας πέτυχαν τα έξι γκολ και διαμόρφωσαν το 11-0.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Την ίδια ώρα ο Πανθρακικός νίκησε με 9-0 τον ΑΟ Σάρτης, ο Πανιώνιος με 4-0 την ΑΕ Κυδωνίας, ο Ηρακλής με το ίδιο σκορ τον Ερμή Αμυνταίου, ενώ ο Εθνικός έκανε την έκπληξη και νίκησε με 3-1 τα Χανιά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: