Οι ομάδες που συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Πότε μπαίνουν στην κλήρωση Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ
i

©intime

Οι ομάδες που συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Πότε μπαίνουν στην κλήρωση Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ

Γιώργος Σακελλαρίου 21:38 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 26.09.2024

Οι 15 από τις 16 ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson είναι γνωστές. Πότε θα γίνει η κλήρωση για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Μία εκκρεμότητα υπάρχει στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson για να μάθουμε οριστικά ποιες θα είναι οι 16 ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό.

Είναι γνωστές, πάντως, ήδη οι 15 και στο εξής, στην πέμπτη φάση θα μπουν και οι μεγάλοι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ.

Η εκκρεμότητα στην 4η φάση είναι ο αντίπαλος που θα έχει ο Asteras Aktor. Οι Αρκάδες θα γνωρίζουν στις 2 Οκτωβρίου την ομάδα που θ’ αντιμετωπίσουν, αφού τότε θα διεξαχθεί στις 15.00 η αναμέτρηση Αιγέας Πλωμαρίου - Καβάλα.

Την ίδια μέρα, 2 Οκτωβρίου θα γίνει η κλήρωση όχι μόνο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και τα ζευγάρια μέχρι τον τελικό.

Οι 15 από τις 16 ομάδες, λοιπόν, που συνεχίζουν στον θεσμό είναι οι εξής: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός.

Την Τετάρτη εξασφάλισαν την πρόκρισή τους επτά ομάδες. Οι Άρης, Βόλος, Παναχαϊκή, Αιγάλεω, Athens Kallithea, Ατρόμητος, ΟΦΗ και σήμερα Πέμπτη πήραν το εισιτήριο και οι Κηφισιά, Ζάκυνθος, Πανιώνιος, Πανσερραϊκός.

Ο τελικός

Να θυμίσουμε ότι φέτος, λογικά, δεν θα υπάρχει η παρωδία με την έδρα του τελικού. Η απόφαση έχει ληφθεί και ο τελικός αναμένεται να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 17 Μαϊου. Θυμίζουμε την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Άρθρο 14 : Τελικός Αγώνας Κυπέλλου. Ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος 2024/25 θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου 2025 στο Ο.Α.Κ.Α.

Σε κάθε περίπτωση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δύναται να αποφασίσει αλλαγή έδρας με απαραίτητη προϋπόθεση το γήπεδο να πληροί τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή του τελικού αγώνα».