Τρομερό ματς στη Νέα Ιωνία με 7 χαμένα πέναλτι - Πήρε την πρόκριση ο Πανιώνιος

O Πανιώνιος πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

i

© Intime

Τρομερό ματς στη Νέα Ιωνία με 7 χαμένα πέναλτι - Πήρε την πρόκριση ο Πανιώνιος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:26 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:53 - 26.09.2024

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μέσω της διαδικασίας των πέναλτι πήρε ο Πανιώνιος, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τη Νέα Ιωνία σε κανονική διάρκεια και παράταση.

Νέα Ιωνία και Πανιώνιος έδωσαν τη δική τους «μάχη» στο γήπεδο του Φωστήρα, με φόντο την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Αυτή τελικά πήγε στους Νεοσμυρνιώτες, η οποία σε διαδικασία θρίλερ στα πέναλτι πήραν (0-0 κ.δ. 2-1 πεν.) το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Το παιχνίδι είχε αργό ρυθμό στο ξεκίνημά του και η πιο καλή στιγμή ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Γκίνη από θέση βολής να μην καταφέρνει να σκοράρει. Τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα στο δεύτερο μέρος, όπου η κορυφαία ευκαιρία ήρθε στο 72', με τον Πλατέλλα να μην νικά ωστόσο τον Γιαννακόπουλο.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί στο 107' ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για τον Πανιώνιο, σε μια φάση όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κολοβός, όμως ο Ντροστ έπεσε στη σωστή γωνία και πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση.

Στα πέναλτι πρωταγωνιστής για τον Πανιώνιο αναδείχθηκε ο Γιαννακόπουλος. Ο έμπειρος γκολκίπερ απέκρουσε δύο πέναλτι, ενώ άλλα δύο δεν βρήκαν στόχο για τους γηπεδούχους.

Για τον ιστορικό Πανιώνιο, σκόραραν οι Γεμιστός και Φελίσιο, ενώ ο Βενάρδος σημάδεψε το δοκάρι και ο Κολοβός είδε ξανά τον αντίπαλο γκολκίπερ να αποκρούει!

Οι Νεοσμυρνιώτες, λοιπόν, πήραν μία δύσκολη πρόκριση καιτην πανηγύρισαν με τους περίπου 400 οπαδούς τους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ταύρου.

Νέα Ιωνία (Σταυριανός): Γκλώτσος, Μουστάκης, Χατζηγεωργίου, Παπαϊωάννου, Αλέμης, Καλλιτσουνάκης, Τζαμάι, Πίσσας, Φλώκος, Πλατέλλας, Λαμπίρης.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Πότσι, Αυλωνίτης, Χρούστινετς (103' Ζούλιας), Γροντής (103' Διονέλλης), Στούπης (71' Φελίσιο), Γκίνη (56' Κολοβός), Μπουρλάκης (56' Βενάρδος), Γεμιστός, Πιερτζακόμι (95' Αλεξανδράκης), Ενγκουέμ.