Πρόκριση στις καθυστερήσεις για τον Πανιώνιο - Το Αιγάλεω απέκλεισε στα πέναλτι τον Ηρακλή!
i

©intime

Πρόκριση στις καθυστερήσεις για τον Πανιώνιο - Το Αιγάλεω απέκλεισε στα πέναλτι τον Ηρακλή!

Δημήτρης Χούπης • 19:39 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:04 - 15.09.2024

Ο Πανιώνιος με δύο γκολ στις καθυστερήσεις νίκησε με 2-0 τον Πανθρακικό και πήρε το εισιτήριο για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, την ίδια ώρα που το Αιγάλεω προκρίθηκε επί του Ηρακλή μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (4-3).

Ο Πανιώνιος με δύο γκολ στις καθυστερήσεις νίκησε με 2-0 τον Πανθρακικό και πήρε την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Τα δύο τέρματα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης τα πέτυχε ο Πότσι στο 90+2' και ένα λεπτό μετά ο Γεμιστός «καθάρισε» την πρόκριση για τον Πανιώνιο.

Αιγάλεω - Ηρακλής

Την ίδια ώρα το Αιγάλεω πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού νικώντας με 4-3 τον Ηρακλή στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κ.δ.). Ο Νταβιώτης στο δεκάλεπτο άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων, αλλά στο 23' ο Τσιριγώτης ισοφάρισε για τον «γηραιό».

Οι δύο ομάδες στη συνέχεια δεν κατάφεραν να σκοράρουν, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι. Εκεί οι παίκτες του Αιγάλεω ήταν πιο ψύχραιμοι και νίκησαν με 4-3.

Στα υπόλοιπα παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με το ευρύ 7-0 της Ερμιονίδας, ενώ ο Απόλλων Κρύας Βρύσης έκανε τη μεγάλη έκπληξη και πέταξε εκτός Κυπέλλου τη Νίκη Βόλου, την οποία νίκησε με 2-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: