Ημέρα κλήρωσης για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson

Κύπελλο Ελλάδας

i

© Intime

Ημέρα κλήρωσης για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:54 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 17.09.2024

Τα ζευγάρια της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson θα προκύψουν από τη σημερινή (17/9) κλήρωση.

Σε ρυθμούς κλήρωσης κινούνται οι ελληνικές ομάδες, οι οποίες βρίσκονται στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Αυτή θα διεξαχθεί σήμερα (17/9) στις 14:00, στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από το site της ομοσπονδίας.

Σε αυτήν τη φάση μπαίνουν οι ομάδες της Stoiximan Super League εκτός των... ευρωπαίων (Άρης, Αsteras AKTOR, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος, Ατρόμητος, Athens Kallithea, Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός) κι αυτές που από τις προηγούμενες φάσεις έχουν προκριθεί: ΠΑΣ Γιάννινα, Κηφισιά, Καμπανιακός, ΑΕΛ, Πανιώνιος, Διαγόρας Ρόδου, Παναχαϊκή, Παναργειακός, Αιγάλεω, Εθνικός Πειραιώς, Νέα Ιωνία, Απόλλων Κρύας Βρύσης και Ζάκυνθος, ενώ εκκρεμεί ο νικητής του ζευγαριού Αιγέας Πλωμαρίου – Καβάλα.

Να θυμίσουμε πως ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα μπουν στη διοργάνωση από την επόμενη φάση.

Τη διαδικασία της κλήρωσης θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και θα τη διενεργήσει ο καλεσμένος κ. Νίκος Γκουλής, ο οποίος υπήρξε κάτοχος του Κυπέλλου Ελλάδας ως παίκτης του ΟΦΗ το 1987 (ΟΦΗ-Ηρακλής 1-1, 3-1 πέν.) και ήταν φιναλίστ στη διοργάνωση το 1990 (Ολυμπιακός-ΟΦΗ 4-2).

Επίσης, ο κ. Γκουλής έχει συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας ως παίκτης του Πανελευσινιακού και του Λεβαδειακού και ήταν προπονητής σε αγώνες Κυπέλλου με 9 διαφορετικές ομάδες (Πανελευσινιακός, Καβάλα, Τρίκαλα, Απόλλων, Κέρκυρα, Εθνικός, Ιωνικός, Γλυφάδα, Πιερικός).