Στις 2 Οκτωβρίου η κλήρωση για τις επόμενες φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Το Κύπελλο Ελλάδας

i

© Intime

Στις 2 Οκτωβρίου η κλήρωση για τις επόμενες φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Sportal newsroom 17:51 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:51 - 17.09.2024

Γνωστή έγινε η ημερομηνία, όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την 5η, 6η και 7η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ολοκληρώθηκε σήμερα (17/9) η κλήρωση για τα ζευγάρια της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ όμως έκανε γνωστή και την ημερομηνία της κλήρωσης για τις επόμενες φάσεις του θεσμού, δηλαδή μέχρι τα ημιτελικά.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου, ενώ την ίδια ώρα η Ομοσπονδία απευθύνθηκε κάλεσμα για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων εκτός Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

Εγκρίθηκε η εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων για τη διενέργεια των κληρώσεων 5ης, 6ης και 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

Κατόπιν εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Κ. Βρακά και του τεχνικού διευθυντή Δ. Παπαδόπουλου, εγκρίθηκε η σύναψη σύμβασης με τους κ. Δημήτρη Μίκικη (προπονητής τερματοφυλάκων), Γιώργο Πολυμενέα (γυμναστής), Γιάννη Αμανατίδη (αναλυτής) ενόψει επίσημων και φιλικών αγωνιστικών υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων όλων των ηλικιών.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η χορήγηση δικαστικής πληρεξουσιότητας για υποβολή μήνυσης κατά παντός υπευθύνου για τη ζημία που υπέστη η ΕΠΟ ύστερα από την έκδοση της υπ’ αριθ. 659/2024 απόφασης Αρείου Πάγου.

Δυνάμει του άρθρου 11 του παραρτήματος Α του Καταστατικού, σε συνδυασμό με το άρθρο 3 του Ν. 2725/1999, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, αποφασίστηκε η έκδοση διαπιστωτικής πράξης για τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας.

Αποφασίστηκε η καταγγελία σύμβασης μίσθωσης ακινήτου ιδιοκτησίας ΕΠΟ επί της λεωφόρου Συγγρού".

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος για τηλεοπτικά δικαιώματα εκτός Ελλάδας: "Ανακοινώνεται η περίληψη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2024-2025 και 2025-2026 εκτός ελληνικής επικράτειας. Πιο αναλυτικά.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), που εδρεύει στην Αθήνα, Πάρκο Γουδή ΤΚ 11510 (τηλ. 210 9306000) προκηρύσσει διαγωνισμό και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα, να συμμετάσχει στον ανοιχτό διαγωνισμό για την απόκτηση της άδειας της αποκλειστικής εκμετάλλευσης, εκτός της Ελληνικής Επικράτειας, των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας των αγωνιστικών περιόδων 2024-2025 και 2025-2026, συμπεριλαμβανομένου και του κατ’ έτος τελικού.

Η ΕΠΟ καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν τα προσόντα να υποβάλουν τις προσφορές τους μέχρι την 23η Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00.

Η προσφορά των ενδιαφερομένων οφείλει να είναι συντεταγμένη και να συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα λοιπά στοιχεία που αναφέρονται στην προκήρυξη, προσκομιζόμενα στην ελληνική γλώσσα ή, σε περίπτωση που τα πρωτότυπα είναι συνταχθέντα σε άλλη γλώσσα, σε επίσημη μετάφραση στην ελληνική.

Οι αναλυτικοί όροι της προκήρυξης παρέχονται από την ΕΠΟ, Πάρκο Γουδή 11510 Αθήνα, τηλ. 210 9306000.

Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2024

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Ο.

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ε»