Την Τρίτη (17/9) η κλήρωση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
i

©intime

Την Τρίτη (17/9) η κλήρωση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Sportal newsroom 18:13 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 13.09.2024

Την Τρίτη (17/9) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, όπου σε αυτήν θα μπουν και μερικές ομάδες από τη Stoiximan Super League.

Το Κύπελλο Ελλάδας Betsson προχωράει και πλησιάζει στην 4η φάση της διοργάνωσης, όπου εκεί θα δώσουν το παρών και δέκα ομάδες από τη Stoiximan Super League. Η κλήρωση για την 4η φάση λοιπόν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (17/9) στις 14:00 στα γραφεία της ΕΠΟ και θα μεταδοθεί live μέσω της σελίδας της Ομοσπονδίας.

Στην κλήρωση θα συμμετάσχουν οι 14 ομάδες που θα έχουν προκριθεί από την 3η φάση, αλλά και δέκα από τη Stoiximan Super League, που δεν εξασφάλισαν ευρωπαϊκό εισιτήριο. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα μπουν στην 5η φάση.

Αυτός είναι ο μοναδικός παίκτης K20 της Stoiximan Super League που ανήκει στα κορυφαία ταλέντα παγκοσμίως και δεν ανήκει στους κατόχους του Youth League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:23 - 12.09.2024

Αυτός είναι ο μοναδικός παίκτης K20 της Stoiximan Super League που ανήκει στα κορυφαία ταλέντα παγκοσμίως και δεν ανήκει στους κατόχους του Youth League

Τη λίστα με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές Κ20 του κόσμου δημοσίευσε το CIES και σε αυτή δεν βρισκόταν κανένας από τους κατόχους του Youth League. Αντίθετα, μοναδικός εκπρόσωπος της Stoiximan Super League ήταν ένας παίκτης που δεν έχει προλάβει να παίξει ακόμα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 14:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδί η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, στην οποία θα συμμετάσχουν οι νικητές της 3ης φάσης και 10 ομάδες της Super League 1.

Τη διαδικασία της κλήρωσης θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και θα τη διενεργήσει ο καλεσμένος κ. Νίκος Γκουλής, ο οποίος υπήρξε κάτοχος του Κυπέλλου Ελλάδας ως παίκτης του ΟΦΗ το 1987 (ΟΦΗ-Ηρακλής 1-1, 3-1 πέν.) και ήταν φιναλίστ στη διοργάνωση το 1990 (Ολυμπιακός-ΟΦΗ 4-2). Επίσης, ο κ. Γκουλής έχει συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας ως παίκτης του Πανελευσινιακού και του Λεβαδειακού και ήταν προπονητής σε αγώνες Κυπέλλου με 9 διαφορετικές ομάδες (Πανελευσινιακός, Καβάλα, Τρίκαλα, Απόλλων, Κέρκυρα, Εθνικός, Ιωνικός, Γλυφάδα, Πιερικός).

Η διαδικασία θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το site της ΕΠΟ, στο οποίο επίσης θα αναρτηθεί το αποτέλεσμα της κλήρωσης μετά την ολοκλήρωσή της.

Οι ομάδες, οι οποίες θα συμμετάσχουν στην εν λόγω κλήρωση: Άρης, Asteras AKTOR, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος, Ατρόμητος, Athens Kallithea, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός και οι 14 ομάδες που θα προκριθούν από την 3η φάση της διοργάνωσης».

*Εκκρεμεί ο αγώνας της 2ης φάσης, Αιγέας Πλωμαρίου - Απόλλων Ευπαλίου, με τον νικητή να φιλοξενεί την Καβάλα