Περίπατο ο Πανσερραϊκός στην Καισαριανή και πρόκριση στους «16»
i

©intime

Περίπατο ο Πανσερραϊκός στην Καισαριανή και πρόκριση στους «16»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:57 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 14.08.2024

Ο Πανσερραϊκός νίκησε άνετα 2-0 στην Καισαριανή τον Μικρασιατικό.

Ο Πανσερραϊκός κατέβηκε για δεύτερη φορά φέτος στην Καισαριανή.

Στην πρώτη του επίσκεψη έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του, αφού ήρθε ισόπαλος 4-4 με την Κηφισιά σε έναν απίθανο αγώνα.

Αυτή τη φορά, όμως, για το Κύπελλο, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, είχε στόχο να μην πέσει στην παγίδα κόντρα στον Μικρασιατικό, ομάδα της ΕΠΣΑ. Οι Σερραίοι παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές, αλλά ήταν σοβαροί και πήραν τη νίκη με 2-0, με δύο γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου.

Στο 41’ ο Μασκανάκης άνοιξε το σκορ και στο 84’ ο Άλεξιτς που είχε περάσει αλλαγή διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και ο Πανσερραϊκός θα βρίσκεται στην έκτη φάση του θεσμού, όπου θα μπουν και οι μεγάλοι του πρωταθλήματος Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης.

Πανσερραϊκός: Τα «πολυεργαλεία» του Πάμπλο Γκαρσία κι ένα ποδοσφαιρικό πρότζεκτ με... φόντο τα play offs
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:23 - 30.09.2023

Πανσερραϊκός: Τα «πολυεργαλεία» του Πάμπλο Γκαρσία κι ένα ποδοσφαιρικό πρότζεκτ με... φόντο τα play offs

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει ασταμάτητος την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League και το Sportal αναλύει τα δεδομένα για ένα ποδοσφαιρικό πρότζεκτ που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής παρουσιάζει κάτι το ξεχωριστό.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Κάτσικας, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Ντανκερλούι (65’ Δεληγιαννίδης), Τσαγκαλίδης, Θυμιάνης (79’ Στάικος), Μορέιρα, Σοφιανός (65’ Χατσηστραβός), Τομάς (75’ Μούργος), Μασκανάκης, Μπαϊροβιτς (65’ Άλεξιτς).