Πότε παίζει το Big-4 στο Κύπελλο Ελλάδας

Κύπελλο Ελλάδας

i

© Intime

Πότε παίζει το Big-4 στο Κύπελλο Ελλάδας

Sportal newsroom 17:26 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 08.08.2024

Δείτε σε ποια φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα μπουν οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Την προκήρυξη για το Κύπελλο Ελλάδας κοινοποίησε η ΕΠΟ, η οποία και γνωστοποίησε το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Στις 11 Σεπτεμβρίου θα «ανοίξει» η αυλαία του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης της διοργάνωσης.

Επίσημο: Στο ΟΑΚΑ αλλά... με αστερίσκο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Επίσημο: Στο ΟΑΚΑ αλλά... με αστερίσκο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Την προκήρυξη για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson 2024 - 25 κοινοποίησε η ΕΠΟ, μέσω της οποίας έγινε γνωστή η έδρα του τελικού. Αυτή, σύμφωνα με την Ομοσπονδία, θα είναι το ΟΑΚΑ, ανεξαρτήτως φιναλίστ, διατηρώντας έναν μικρό αστερίσκο.

Ωστόσο, οι ομάδες του Big-4 (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) θα αγωνιστούν αργότερα στο θεσμό. Συγκεκριμένα, οι τέσσερις ελληνικές ομάδες που βρίσκονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA θα μπουν στους «16» του Κυπέλλου.

Οι αγώνες ορίζονται και διεξάγονται σύμφωνα με τα αποτελέσματα των κληρώσεων. Η διεξαγωγή των αγώνων δύναται να πραγματοποιούνται κατά τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή. Οι ώρες έναρξης των αγώνων θα καθορίζονται από τη Διοργανώτρια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!