Οριστικό: 24 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου - Η πρόταση της ΕΠΟ

Γκατσίνοβιτς - Ίνγκασον

i

Γκατσίνοβιτς - Ίνγκασον/ ©Intime

Οριστικό: 24 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου - Η πρόταση της ΕΠΟ

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:43 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 14.08.2024

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε το μεσημέρι της Πέμπτης (27/4) και αποφάσισε τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στις 24 Μαΐου με ώρα έναρξης τις 20:30.

«Λευκός καπνός» βγήκε το μεσημέρι της Πέμπτης (27/4) για την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά τη συνεδρίαση που είχε αποφάσισε πως ο τελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ θα γίνει στις 24 Μαΐου. Ως ώρα έναρξης η Ομοσπονδία πρότεινε τις 20:30. 

Πυρά Αυγενάκη κατά ΕΠΟ: «Η εικόνα της δεν περιποιεί τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Πυρά Αυγενάκη κατά ΕΠΟ: «Η εικόνα της δεν περιποιεί τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε για «χάλι» όσον αφορά την υπόθεση του τελικού Κυπέλλου και κατέστησε την ΕΠΟ ως μοναδική υπεύθυνη, τονίζοντας ότι η εικόνα της δεν περιποιεί τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θυμίζουμε ότι οι δύο φιναλίστ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ, ήθελαν ο τελικός της διοργάνωσης να διεξαχθεί στις 19 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δύο ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές. Αλλά η απάντηση της Αστυνομίας ήταν αρνητική. 

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού, αναμένεται να εκδοθεί μόνο ένας μικρός αριθμός προσκλήσεων από την ΕΠΟ. 

Tags: