«Μάχη» με... άρωμα Super League στην Κρήτη - Επικίνδυνη «έξοδος» για τον Ατρόμητο στη Λάρισα
i

©intime

«Μάχη» με... άρωμα Super League στην Κρήτη - Επικίνδυνη «έξοδος» για τον Ατρόμητο στη Λάρισα

Δημήτρης Χούπης 09:16 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:30 - 14.08.2024

Ο Ατρόμητος έχει επικίνδυνη «έξοδο», καθώς θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα εκτός έδρας στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους παιχνιδιού για τη φάση των «16», ενώ λίγη ώρα μετά ΟΦΗ και Κηφισιά έρχονται αντιμέτωπες στην Κρήτη σε μια «μάχη» με... άρωμα Super League.

Η δεύτερη μέρα του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet περιλαμβάνει δύο παιχνίδια, με τη Λάρισα να φιλοξενεί τον Ατρόμητο, ενώ λίγη ώρα μετά ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κηφισιά στην Κρήτη. 

Η ΑΕΛ έρχεται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Νίκης Βόλου, παραμένοντας στη 2η θέση του βόρειου ομίλου και στο μείον πέντε από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Η ομάδα της Θεσσαλίας για να βρεθεί στη φάση των «16» απέκλεισε τον Τηλυκράτη του οποίου επικράτησε με 3-0 εντός έδρας. 

Εκτός αποστολής είναι ο τραυματίας Μαυρίας, ενώ διαθέσιμοι δεν είναι και οι Μαξιμένκο και Πατράλης

Από την άλλη ο Ατρόμητος κατεβαίνει με αναγκαστικές αλλαγές. Εκτός για λόγους ξεκούρασης είναι οι Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ και Κουντέ. Ασθενής είναι ο Φριντζόνσον, ενώ εκτός παραμένουν οι Αντζιέλσκι και Τσακμάκης. 

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κηφισιά. Η ομάδα της Κρήτης βρίσκονται στη μετά - Νταμπράουσκας εποχή και θέλουν με νίκη σήμερα να πάρουν το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Καισαριανή. Εκτός για τον ΟΦΗ είναι ο Πασαλίδης, ο Μπάκιτς, ο Θεοδοσουλάκης και ο Μοσκέρα.

Από την άλλη η ομάδα των βορείων προαστίων θα κατέβει χωρίς τον Σναϊντερλέν, τον Πέιο, τον Νίνη και τον Κωνσταντακόπουλο