Την Τρίτη η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με ομάδες της Super League – Ποιες ομάδες βρίσκονται στην τέταρτη φάση

Την Τρίτη η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με ομάδες της Super League – Ποιες ομάδες βρίσκονται στην τέταρτη φάση

18:51 - 16.09.2024

Με τη συμμετοχή δέκα ομάδων της Super League θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 14:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, στην οποία θα συμμετάσχουν οι νικητές της 3ης φάσης και 10 ομάδες της Super League 1.

Τη διαδικασία της κλήρωσης θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και θα τη διενεργήσει ο καλεσμένος κ. Νίκος Γκουλής, ο οποίος υπήρξε κάτοχος του Κυπέλλου Ελλάδας ως παίκτης του ΟΦΗ το 1987 (ΟΦΗ-Ηρακλής 1-1, 3-1 πέν.) και ήταν φιναλίστ στη διοργάνωση το 1990 (Ολυμπιακός-ΟΦΗ 4-2).

Επίσης, ο κ. Γκουλής έχει συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας ως παίκτης του Πανελευσινιακού και του Λεβαδειακού και ήταν προπονητής σε αγώνες Κυπέλλου με 9 διαφορετικές ομάδες (Πανελευσινιακός, Καβάλα, Τρίκαλα, Απόλλων, Κέρκυρα, Εθνικός, Ιωνικός, Γλυφάδα, Πιερικός).

Η διαδικασία θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το site της ΕΠΟ, στο οποίο επίσης θα αναρτηθεί το αποτέλεσμα της κλήρωσης μετά την ολοκλήρωσή της.

Πρόκριση στις καθυστερήσεις για τον Πανιώνιο - Το Αιγάλεω απέκλεισε στα πέναλτι τον Ηρακλή!

Πρόκριση στις καθυστερήσεις για τον Πανιώνιο - Το Αιγάλεω απέκλεισε στα πέναλτι τον Ηρακλή!

Ο Πανιώνιος με δύο γκολ στις καθυστερήσεις νίκησε με 2-0 τον Πανθρακικό και πήρε το εισιτήριο για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, την ίδια ώρα που το Αιγάλεω προκρίθηκε επί του Ηρακλή μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (4-3).

Οι ομάδες, οι οποίες θα συμμετάσχουν στην κλήρωση: Άρης, Αsteras AKTOR, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος, Ατρόμητος, Athens Kallithea, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός και οι νικητές της 3ης φάσης της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι εξής: Κηφισιά, Καμπανιακός, ΑΕΛ, Πανιώνιος, Διαγόρας Ρόδου, Παναχαϊκή, Εθνικός, Νέα Ιωνία, Απόλλων Κρύας Βρύσης, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναργειακός, Αιγάλεω, Ζάκυνθος.